Bokat flyg

Nu har vi bokat flyg till Sverige! Vi ska nämligen passa på att åka och hälsa på nu under sommaren också, så slipper vi den hemskt varma japanska sommaren i 2 veckor i alla fall! Så vi kommer att vara i Sverige mellan 1-16 augusti. Vi flyger dock härifrån den 30:e juli men vi stannar i London i två nätter!! Har saknat London så mycket, så ser verkligen fram emot det. Vi har ju planer på att bo i London i framtiden, så blir spännande att se hur det känns.

Vi har planer på att försöka åka till Sverige 1 gång under sommaren och sen under julen, när vi vet att vi ska stanna här i ungefär 3 år till så känns det skönt.

Tog den här bilden från 37:e våningen idag! Vi hade även en lektion på 49:e våningen idag, och jag är inte ens höjdrädd där längre. Det känns så skönt!! :) Kan ni se Tokyo Skytree?

Gillar

Kommentarer

love-tokyo,
Åh så mysigt med ett besök hemma i sommar, och augusti brukar ju vara superfint! Ska också till London i augusti faktiskt, men först den 11:e...

Just ja, 3 år till i Japan. Niiiiice! Skulle gärna läsa lite mer om hur ni gjort med finansiering, boende och liknande, nu när ni blir kvar och du studerar på Uni. Pluggar Gustav/f också?
tokyoyo.se
emelie.almlof,
Underbar utsiiiiiiiiiiikt! <3
tokyo-kitsune.blogspot.com
millaaleksandra
millaaleksandra,
Åh vad roligt! 😊 Vi har CSN lån, men kan se till att skriva ett mer utförligt inlägg! 😊
nouw.com/millaaleksandra
millaaleksandra
millaaleksandra,
Eller hur!! Känner mig lite bortskämd 😊
nouw.com/millaaleksandra