Veien til helsen

Den veien kan være lang og kort, bare at må innrømme det her selv at helsen er dårlig. Å det er ikke mange som tar tak i problemet! Du blir med på lasset. For man tiltrekker det samme dårlige helsen. Rart, hvis du tenker nøye om.

bevisstheten må komme, da forstår man mer om å tiltrekke.

Om du har dårlig helse, da må bare komme til steget, for å lære mer av psykologi og miljøet, samfunnet, naturen sin gang.

Altså den veien kan være vanskelig å skjønne, hvis du sier " hva? Nei nei det der er bare dumt spør du meg" eller bare rett slett, at andre sier akkurat det samme. Da har du likevel ikke, kommet så langt å bli bedre.

Veien er så lang, for å forstå mer på helsen. Trudde selv at jeg var så mye bedre i helsen, men så stoppet alt ut! Fikk ikke til det jeg skulle ha. For det var noe ikke stemte i hodet mitt! For jeg hadde ikke trua eller motivasjon for å søke ditt jeg ville. Nu i dag ser jeg en annen vei, for å bli den beste utgaven av med selv. For det handlet ikke å ha trua, men mer av helsen min.


For jeg søkt feile personer, som ikke har hjulpet meg godt nåkk. For jeg var bare akkurat på den samme linja jeg brukte å være. Ble bedre med mange måter, men det var en spøramål i hodet mitt. Å da fant jeg selv ut, hvorfor jeg ble så dårlig. Det var den svakesiden, som jeg måtte bare bygge opp. Å etter det, har jeg ikke tankene på å ta livet mitt engang. For jeg bygget så godt i tanke gangen min, til slutt ble jeg så sterk på den siden.


Det med å finne den rette, som kan hjelpe deg! Det er veldig viktig, for da kommer du til å endre tanke gangen.

Absulutt ikke alle som er like flink til å finne deg til rette, for å åpne deg mere.


Hvis du bare har stått på det samme linja, som jeg gjorde. da må du enten gå videre til en annen behandling som kan hjelpe deg å forstå bedre med deg selv.

Veien til helsen, er din vei. Å ingen andre sine. Det er du som skal ha hjelp. Man må finne på den riktig måten, som du blir mer bedre.

Liker

Kommentarer