Uvær herjer og mildværet kom#klima #finnmark #uvær #mildvær

Fy for stormen kom, men mildværet kom også..

Kaldt og ufyselige vær

Så kom du milde været fram. Man kan gå med uten ytterbukse, for å ikke fryse. I dag holdt det med ullstrømpebukse og bukse, å helt vanlig genser under ytterjakke. Det ble virkelig herligt etter stormen har herjet her noe dager.

Gårsdagens bilde.

Været som den er nu, er virkelig vår følelse. Men om våren er her, nei langt ifra enda.

Klimaendringer har kommet for å bli, for vinteren har vært virkelig vært ustabilt. For vi har hatt både mildvær og kuldevær her, som er veldig uvanlig her i Finnmark.

Når klimaet blir ustabilt, å miljøet, så blir uvær veldig ustabilt. Håper vi kunne ta vare på jordkloden enda bedre. Nytter ikke bare 1000 eller mer som bryr seg om den lille jordkloden vårres. Det må nåk mer mennesker som tenker mer på den. Alt skal være så balansert, hvis ikke så blir det ubalansert i det med å ta vare på jorkloden.

Jeg er ikke flink med å tenke på miljøet! Men jeg kaster ikke søppel ut! Hvis jeg måtte tenke på miljøet, så måtte alle tenke på slik også. Har alltid i bak hodet! Å da tenker jeg "hvordan skal man få det i orden? "

Dfor alt skal spille inn, for å ta vare på den lille jordkloden. Greit nok, bare å filosofere her. Men hvordan? Hva skal til å få ting i orden? Osv..

  • tanker

Liker

Kommentarer

Helseinsta. ,

Er formen bedre?

Fibe bilder. 😊


www.instagram.com/helseinsta/
Miliscus
Miliscus,
takk:) Ja, formen min er bra selv om jeg blir i mine tvil og mine tanker:)
nouw.com/miliscus