Ut skal man og drikka skal man

Var helt bestemt meg at jeg ikke skulle gå ut i dag, men jeg måtte til slutt det!

For DAGEN min har ikke vært helt på topp, men har enda ikke sovnet av enda. Kjenner på kroppen at jeg trenger søvn etter en dårlig natt med søvn.

Har funnet ut det her må være klokskap, etter i går. For jeg måtte ha en boks med energi drikk for den treningsøkta som jeg tok og masse kaffe drakk jeg til og med etter på og før. Var veldig rart at man ikke fikk skjelven i hendene, når man drakk så mye energi. Jada, tenkte nu jeg. det her skal gå bra. Faktisk ble det dårlig natt på meg etter så mye av det!

For jeg ble altfor mye Konsentrert med lyder, når jeg skulle sove sånn egentlig. Åija, før det ble det bare Skal bare, skal bare, skal bare til slutt ble det tomt for strøm på mobilen.

Så aldri mer så mye kaffedrikking på meg, pluss en boks energidrikk. Uff, etterpå klokskap.

Så i dag har det følt at jeg hatt masse kaffe igjen, men bare etterpå virkning. Altså jeg har ikke drukket noe kaffe i dag, men det føles ut som etter i går. Trøtt og våken? I dag skal man heller legge seg tidlig, for det er planen.

Følelsen man har drukket mye kaffe i dag.for jeg Ville jo helst ikke ha gått ut i dag! For etter jeg var ferdig med å være ute i frisk luft. Da følte ikke kroppen ikke bra, følte bare sliten. Ja, det følte ut som jeg hadde vært våken mange timer i strekk. Men det stemte ikke det!

Til slutt har jeg faktisk fått en liten fin dag, selv om jeg har følt som man har følt. Så har man vært ute i det fine været og gått tur å sett på båter med sønnen min. Haha, ja det var nåkk han som maste å gå ut. Å da tenkte jeg bare, ja hvorfor ikke. Pappa, altså min kjære lager mat, hva gjøre jeg da? Jo jeg prøvde at han skulle få seg en liten lur før middag. Det ble heller sånn at vi gikk ut i det fine været som var i dag.

Å etter alt av gåing, så gikk vi inn for å spise lasagne. Ble til slutt tidlig kveld på sønnen min da.

Nu må jeg bare avslutte her, må bare...

Liker

Kommentarer