Rare dager

Dagene går, å jeg går med tiden. Alt virker ikke normalt i det hele tatt! Selv om jeg trives tilværelsen i dag. Så er det nemlig rart, at jeg har kommet meg akkurat i det her tidsrommet! Trudde aldri jeg skulle komme meg så langt? men det gjorde jeg. Selv om jeg ikke liker forandring, så måtte jeg den her gangen for å bli bedre hverdager og helg.


bor med enda hos mor min, å der skal man bo helt til man flytter til en større leilighet. Altså rett ved siden av denne leilighet man bor i. Har fortsatt mine ting, der jeg bodde en stund siden. Vil helst ha mine ting i nærheten, når jeg flytter inn til den store leiligheten. Å da skal det bli virkelig godt, å få mine ting tilbake igjen.

Alle mine klær og skoene mine, keyboardet mitt, kamera, min egen seng. Altså jeg savnet alt, som jeg vil ha i dag hos meg. Å det får jeg ikke, siden det er ikke plass der hvor man er da. Å da må man bare vente løpet av uka, for å få flyttet alle tingene sine til den store leiligheten. Det skal bli virkelig deilig å få dem tilbake hos meg igjen...


Det var rare timer, når jeg tenker på det her..

  • tanker

Liker

Kommentarer