Ikke mye, men lite

Hei!

Smil til verden, for da smiler verden tilbake.

Følte jeg manglet noe, som smake bedre kaffe kapselmaskin. Liker ikke at ting, som ikke funker eller noe som virkelig mangler. Blir mer urolig i kroppen, av det! Den kaffe jeg har alltid laget til meg, smaker nesten ikke som jeg vil ha det! Så dette har jeg faktisk tenkt ganske lenge på. Da var det bare å bestille.

De siste, har jeg tenkt igjennom hva man egentlig trenger. Klær? Ikke akkurat, har så masse klær fra før av. Men ute klær, det var det jeg trengte mer av. Gutten trengte ute klær, å da måtte man bare bestille før eller siden.

Føle at det blir kjøpe press av meg, for det er stadig noe nytt man trenger her. Men nå er det absolutt stopp med nettshopping for meg. For snart kommer salg av barneklær, å da må man bare bestille klær til gutten. Han vokser, så må innom i skuffene hannes for å se hva som ikke passer til han.

Økomien går bra her, etter alt av utstyr man skal ha. Men til over noe annet! Jeg må skrive en liste, for jeg må faktisk gjøre noe som jeg har startet i fjor. Før gutten og samboern, tar ferie så skal jeg vaske kjøkken godt og sortere alle bodene som trengs å rydde. Å da kan det blir virkelig sommerferie og lære mer av helsen.

Ha en riktig god helg folkens😊

Noe planer i helgen?

Liker

Kommentarer