HELT NYDELIGT#fint #nydeligt #sol #tanker #leilighet

Se På denne utsikten, helt nydelig! å her kommer jeg til å se hverdag framover. Drikke kaffe, å bare nyte den fine utsikten man har her. Det kommer til å bliden beste med å bo her framover, det er faktisk å se midnattssola pluss veldig nært natur og fjæra.

Blir faktisk spennende å bo her, for her er det nesten kollektiv miljø. For man blir kjent med nye folk, å det trenger jeg virkelig nu i dag.

Gjør et brud med samboeren, det er faktisk ikke så enkelt. MEN man må bare komme seg igjennom det her, før eller siden. Håper alt ordne seg til slutt! men kjenner på kroppen at man trenger virkelig å slappe av, å ta litt med ro og fred. Å da kan man begynne til slutt, med å pakke og stelle i stand.

Å da er det bare å begynne noe nytt, for eksempel en ny leilighet. Det er akkurat man trenger en sånn start som dette! det kommer til å gå så bra til slutt, men det skal også bli mye bedre nu for meg og Julian sin del.

For akkurat nu er det litt behagelig å være hos mamma min. For der har jeg lettet på trykket mitt i sinn. Klarer å puste og være meg selv. Deilig følelse, sånn må jeg bare fortsette!

Håper dere alle for en fin helg;)

Liker

Kommentarer