ET HELVETE I MOBBE TIDEN MIN#mobbing #min #historie #oppover #bakke #GRUSOMT

På tide å være mer åpen om min mobbe tid, som jeg har jobbet meg mye igjennom det her med mobbe tiden som jeg hadde. Det er tøft og tungt å innse at jeg måtte jobbe. For å kunne komme meg mer videre i livet mitt! Jeg sliter veldig å tilgi enda de folkene som har gjort meg vondt i barndommen min. For dem var det veldig artig, men ikke for meg.


Det begynte med smått å lage litt rykte, å til til slutt stygge rykte som jeg slet med etter tid. Hvis jeg gjorde noe galt! Da ble med engang rykte på meg. Mens de andre, de slapp mer unna av det!

til smått til stort, mens jeg gikk rett forbi kunne jeg høre baksnakking om meg. Folkene så virkelig stygt på meg, å jeg prøvde å ikke bry meg så mye. MEN, jeg gjorde det!

for jeg kjente på hate blikket og hate tanker om meg, for jeg kjente det altfor godt, for det var jævlig vondt! kjente på meg at alle på skolen, der jeg gikk hatet meg. kanskje ikke alle, som jeg var venn med da. MEN hatet i lufta var der virkelig, av og til kunne det bli skikkelig intense. Når jeg bare kjente på det, så tok jeg hatet med å ta et lite hevn. For halv parten av klassen ville ha litt musikk på, men ikke meg. For jeg ville ikke ha på musikken, å da sa jeg til læreren om det! Å de hatet meg mer, men det ble litt hevnen ble litt søt da. Siden de ikke fikk ha musikk på, mens de jobbet med oppgaven. De måtte ha ørepropper eller hodetelefon på ørene, for å høre på musikk.

En annen ting jeg hatet med den mobbingen, de kom bak huset for å se inn i huset! For å se hvordan vi hadde det! å de kunne av og til kaste jord i vinduet! å banke på døra om kveldene, når mørketiden kom. Av og til var det zalo på døra og de herjet så mye rundt i huset, der jeg bodde. Det ble virkelig mye plaging...

Når jeg kom til skolen, kunne jeg høre og se baksnakking, hvordan jeg hadde det hjemme og når bestemor gikk til dem å kjeftet på de, for de skulle slutte opp. MEN det gjorde de ikke. For dem var det veldig artig, å se igjennom vinduet og kaste jord mot vinduet! jeg ble så plaget med det her, fikk ikke fred og ro av folkene. Jeg gruet meg hver gang, når mørketiden kom. Å det varte og varte, til slutt måtte vi flytte. tror det varte 2 eller 4 år eller mer om så. MEN DET ble så GRUSOMT MOBBING!

Vet ikke nu i dag, hva dem tenker i dag? fortsatt artig å tenke , at dem plaget meg med det viset der? NEi, ikke vet jeg.


Nu i dag ser jeg framover, å trykker på det her er min sann historie som jeg vil dele her. For det er viktig å gå fram, at mobbing kan skje forskjellig hvis. For det skjer ikke bare på skolen, men det kan skje på jobb og utenfor skolen om så.

å her må jeg si, at mobbing er faktisk ikke greit i det hele tatt!I dag har jeg mer superkrefter for å gi meg mer oppover bakke til de som mobber. FOR hvis du mobber, hvorfor mobber du? hva er problemet? hvorfor blir mobbeoffer bestandig et problem, som må flytte på seg? Hvorfor kan ikke den som mobbe, få noe konsekvenser som bot? Vi som blir mobbet, vi får bot på et annet vis, å det er at vi får et dårlig psykisk helse.


Å vi kan jobbe mer på det, men det kan ta tid. Vi blir ødelagt! vi kan bli bedre, men det tar tid. skjønner du det? Håper at noen kan forstå, hva mobbing kan ødelegge.


Vi kan forbygge at det ikke blir mobbing i samfunnet. Det går an, hvis vi jobber mer og vil mer med å få mindre mobbing i samfunnet!


Kan vi ikke bare godta andre, som andre er? klesstil? smak av musikk? hvordan være måte man har? å ha sin egen mening? osv.. ..

det er faktisk mye som skal til, før mobbingen skjer. For mobbingen, kan skje tidlig som mulig.

AV OG TIL må Vi lære at voksne lærer barn å mobbe, uten vi vet det! Barn hører, når vi snakker.. å de gjentar seg til andre barn.


Liker

Kommentarer