det kommer en lang dag foran meg#dag #håper #trøtt #ører #Tinius

Det blir en lang dag foran meg, siden jeg våknet kl. 03.00 å etter det så har jeg prøvd å sove igjen. Men Tinius kom, å da bråker det virkelig. Når man har prøvd å tenke på sove, å ikke det bråket! Da er det bare å gi seg med den kampen. pluss man har rød dag, å da passer det i hvert fall ikke.

Det her blir vel spennende dag på meg, siden jeg ser veldig trøtt ut. Å kjenner på kroppen, at jeg trenger mer søvn en det her natta. MEN alt stopper opp med en gammel kjøleskap som bråker i øret mitt! sikkert noe som kommer til å spørre, om jeg har vært hos legen. JA, så jeg har vært hos legen. Venter bare på innkalling til Hammerfest sykehus.

Ellers så er det ikke mye nytt her hos meg, mer nytt hos der plassen jeg bor da. Å der har det kommet mer smitte, så håper legene finner smittesporing av det her. Hvis ikke, må vi nok vente litt lengere til at de fleste parten blir åpen igjen.

Håper at jeg ikke blir smittet og ikke andre blir smittet! Så jeg holder avstand og unngå mest mulig å ikke besøke folk i disse tider.


Etter som jeg tror det kan bli en lang dag, så føler som det blir trøtt tilstand foran speilet i dag.

å etter man har sett i speilet så skjer det her

Alt bare faller sammen, når man kan se at dette her kan blir spennende dag foran seg. Ja, selv om dagene kan bli likens dager. For uansett kan det bli spennende dag da..


Så prøv å ha spennende dag, å tenk på det:)

Da er vel man begynner å få mer spennende dager en å tenke på korona.

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Miliscus
Miliscus,