Header

​För att vara rakt på sak,   det verkar inte alls fungera bra för mig med min blogg, eller vad tycker ni?

Jag har inte skrivit på jätte länge, men vill återigen göra att försök att vara lite mer social på någon sorts social media. Om det sen blir här eller mer på instagram, det får vi se. Min instagram hittar ni till vänster om ni rullar ner lite :)

Snart är det jul och för tillfället jobbar jag för fullt! Men cash is king, eller vad säger man ? ;)

Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Jag har inte tid för dig..." är bland det värsta du kan säga till en person som du säger dig älska.
Visst, du kanske har mycket omkring dig.
Men avsett lite tid åt din älskade! Lägg "det andra" åt sidan, för en stund. och visa att din älskade är viktig.

så gå och berätta för din/dina älskade att du älskar den/dem. Gör det nu. Gärna en gång för mycket.
Gör det, innan det är försent.

puss.

Likes

Comments

Hallåå!

Sitter och tittar runt lite på madlady och blir sugen på att beställa hem dessa.

Buttercup heter det ljusare och underground det mörkare.

Där finns ju mycket att titta på men just läppstiften fastnade jag lite för eftersom att jag hört flera youtubers m.m prata om de. Och dels för att de är såå billiga! Har ni testat något från "Gerards Cosmetics"?


See U.

Likes

Comments

Eftersom att jag la ut denna på instagram.... nej jag tror mig inte vara en "fitness brud" haha..

Jag hatar träning...typ... förutom lite blandad "boxning, sparkar o så" som jag körde förr. Sen gillar jag ju att åka inlines och att cykla också! 

Jag testade att göra de där nyttiga banan-havregryns-bollarna... [banan, havregryn, kakao, mjölk] och in med det ca 10 - 13 min i ugnen....USCH! verkligen inget jag gillar haha... Hade velat att det föll mig i smaken, då det kunnat vara något att ta till när man är sötsugen, MYCKET nyttigare än några bitar choklad ;) 

Jag har i alla fall kommit fram till att choklad är så mycket godare, så jag kör nog på det istället! hehe..

seya.

​(synd att inte sängen var bäddad i bakgrunden :$)

Likes

Comments

​Hej!

Det var ett tag sedan och så får det va...går inte direkt att ändra på. 

Jag har under tiden då jag inte varit här, tagit det lugnt, haft trevligt och roligt med kompisar men också skaffat mig ett jobb. Ett jobb där jag kommer att jobba varannan helg...ja det låter inte mycket. Men det är det som är grejen, det är egentligen ett "vid sidan om jobb" [så länge det inte utökas, vilket det mycket väl kan gära],. Iallafall så är min tanke då att hitta ett till jobb som ligger på vardagar alltså under mån - fre. Eller att jag pluggar! Men vi får se vad tiden ger och vad som händer.

Hoppas allt är bra med är vänner.

Puss.

Likes

Comments

1. Det var inte svindyrt! 9 kuna för ett glas vin och 80 kuna för fint kött med tillbehör. Det motsvarar ca 12 kronor för ett glas vin och 105 svenska kronor för kött. Chokladpannkakor för ca 20-25 svenska kronor.

2. Jag var där med min fina pojkvän <3

3. Det sociala livet som fanns där från kl 07 på morgonen till sent på natten! Folk stod ute på gatorna och pratade med varandra. Affärer, restauranger och barer hade öppet länge och hade en socialtillvaro nästan alltid. Stor kontrast jämfört hur det är här i Sverige. Jag trivs med det sociala och önskar att det var så här.

4. Fint väder! Vi hade fint väder varenda dag av vår semester där! Ofta var det nästan för varmt, men då fanns ju skuggan eller AC inomhus. Oftast räckte det att ta ett dopp i poolen eller i havet.

5. Den mysiga stund när solen är påväg upp eller påväg ner!

​Såklart finns det fler bra saker! Men dessa är några som jag speciellt tänkt på!

Vi hörs.

Likes

Comments

Trogir var en stad...tror jag?...större än en by om jag får säga det.

Där fanns marknad, affärer, "gågator" som var SMÅ gator mellan hus, där fanns en hamn och himla bra utsikter!

Antar att jag låter bilderna tala lite här...

Det var några bilder! Finns mer än 1000 till... vad gör jag? haha...

I alla fall, som ni ser har jag bytt header! Cred till min fina pojkvän som var fotograf för den bilden! Eller, han var väl fotograf för nästan alla bilder förutom några som jag tog på honom. Så nästan ALL cred till honom då. 

Jag vill göra en liten sammanfattande video för att kunna visa er några videoklipp också...men då får ni f*n rekommendera ett bra men enkelt redigeringsprogram!!!

Hugs.

Likes

Comments

Vi åkte från Danmark den 8e augusti, kl 6:10.

Jag och min pojkvän. Resan dit var ganska spänd och rolig. Dock blir jag lätt rastlös av att sitta still sådär.

Jag känner att detta verkligen kommer att bli jättesvårt och funderar över om jag inte ska försöka klippa ihop någon video istället med alla bilder och filmer som jag faktiskt har därifrån.

Lite kort info är iallafall att vi bodde i en (läs STOR) lägenhet. Två rum med dubbelsäng i varje (såklart sov vi tillsammans), badrum, kök & vardagsrum i ett och en balkong. Precis vid utgången från vårt trapphus fanns en pool. Som vi delade med några andra ungdomar. Alltså var där inte alls mycket folk. Det fanns nämligen en större pool lite längre bort för typ familjer och så. - bild finns längre ner.

Maten var väl ungefär i samma prisklass som sverige. Nån kronor billigare skulle jag gissa på. När man åt ute, vilket vi gjorde nästan varje dag, så var det billigare att beställa en halv liter (500ml) öl än 250 ml Coca cola. Allt med vete, typ bröd, croissanter m.m var väldigt billigt. Även glass.

Vi badade väldigt mycket. Då vi hade pool precis nedanför dörren och havet ca 150 m bort. Vi var också inne i en stad som inte låg så långt bort. Dit körde vi. Åt räkhamburgare på marknaden, som blev lite av en vana varje gång man var där.


Dessa bilder är tagna ganska tidigt på morgonen. Under dagen från ca kl 09:00 - ja kanske 21..låg solen över poolen o stekte.

Jag får se hur jag gör med resten! Jag vill visa er mer! Jag vill berätta mer! Men hur? Vad tycker ni?

Skriv gärna ner era frågor också om ni har några!

Seya.

Likes

Comments

Sååå längesen kära vänner!

Varit bortrest i en vecka som ni vet! Kom hem igår. Var ganska såå trött då. Men jag SKA uppdatera er om resan och det kommer att komma en massa bilder.

Meningen var att uppdatera er varje dag under resan. Men då wifi krånglade i vår lägenhet, hade jag bara wifi få gånger...som när vi satt på något café eller nån bar.. och då blev det mer att man snackade lite med folk via facebook. Juste, jag uppdaterade ju faktiskt instagram någon gång också! Intsagram: @_emilija_

Ni får två bilder sålänge! En från flyget på vägen dit och en på mig från första "ordentliga" dagen i Kroatien.

Stay tuned.


Likes

Comments