Igår passade jag min kompis hund en stund. Då fick Svea-Lisa någon att leka med :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit fint väder. Lite senare på dagen iallafall. Fotat mycket med min nya kamera. Olympus tror jag det var för märke. Väldigt nöjd över mitt köp. Nu är jag trött så jag ska sova. Godnatt!

Likes

Comments

Hej människor!
Idag är det torsdag. Det betyder att det är fredag imorgon! Jaa!! Idag i skolan hade vi matte (buu) historia, engelska plus att vi hade engelska prov, svenska och tyska (buu). Efter skolan åkte jag och min familj till Ikea för att äta och handla gardinstänger. Jag har en av de jobbigaste lillebrorn. Han sprang runt överallt, klättrade och bäddade ner sig i sängar. Usch lång dag ;). När vi kom hem så fikade vi och nu sitter jag här.
Ikea är lite som en labyrint med sängar. Vill de att man ska lägga sig i en av deras sängar och somna? För det hade jag kunnat göra nästan hur lätt som helst vissa dagar. Det frestar en så mycket att se en bäddad säng men fluffiga kuddar när man spatserar runt.
Puss och kram!

Likes

Comments

(Bilden kom inte från idag :))

Hej fina människor. Just nu har jag precis varit och sprungit/gått en runda med min hund. Det var trevligt och mysigt. Men jag gjorde några missar...
•Fel tid på dagen. Det var sol på mig fast det inte ens är sommar än.
•Glömde ta med mig vatten, för jag cyklade och sen sprang jag. Så jag hade kunnat sätta vattnet på cykeln.
But shit happens.
Trodde först också att min cykel hade blivit smittad av lekplatsen jag hade ställt min cykel när jag sprang. När jag cyklade hem lät den ut som en gammal gunga. Men det gick över. Tror jag iallafall :)
Nu ska jag gå och duscha för den var upptagen när jag kom hem.
Puss&Kram

Likes

Comments

Paris och Madrid de är två av de ställen jag vill besöka.

Jag har egentligen varit i Paris en gång innan och det var jättemysigt! Men jag vill dit igen under kanske lite mindre stress. Allt runt om kring är så mysigt och fint.

Madrid har massor av sådana fina byggnader. Allt ser bara så mysigt där med.

Puss och Kram​​

Likes

Comments