SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!!!

Vill börja med att säga tack för era frågor och beröm för min blogg!!! Blir ännu roligare att blogga när man får så fin respons!! 😊
Här kommer svaren på era frågor..

Hur länge har du levt utan Mileyas pappa och har han något umgänge med henne alls nu?
Svar: Vi har gått isär ganska nyligen, ungefär 3 månader sen om jag inte minns fel! Han har inte träffat Mileya alls på 2 veckor men på Måndag ska han hälsa på, så mitt svar får bli: då och då! 😊

Din största dröm?
Svar: Oj, vad svårt! Det ändras hela tiden för min del haha! För tillfället är det att få leva länge, se Mileya växa upp och att köpa ett eget hus med stall och hästar!!

Vad jobbar du med?
Svar: Jag jobbar som frisör på Haircut, en utav Gotlands största salonger! 😊

Hur lång tid tig de innan du blev på smällen?
Svar: Det tog sin lilla tid, ca 1 år! Trodde det var något fel på mig, sen råkade jag ut för ett tidigt missfall och gav upp hoppet lite. Sen plussade jag ett par månader senare!

Hur tänker du kring mileya och hennes pappa? Hur ser er kontakt ut idag? Nyfiken på hur det blivit som det blivit och hur du vill gå vidare?😊 tycker om när du delar med dig av vardagslivet och lite djupare inlägg. Kram
Svar: Tack! Va roligt att du tycker det!
Jag tänker enbart på Mileya i det fallet, vad hon mår bäst av. Nu är hon så pass liten att hon inte förstår. Jag och hennes pappa har alltid haft en rätt svajig relation med drama, missbruk och svek. Det är inget jag vill att Mileya ska växa upp med.
Våran relation för tillfället är via telefonen och så ska vi ses i veckan innan han åker på behandling!
Min förhoppning är att han blir nykter och drogfri så han kan vara delaktig i Mileyas uppväxt. 😊

Jag vill fråga hur du mådde under din graviditet?
Svar: Jag mådde helt seriöst skitdåligt mer än halva tiden! Illamående, kräkningar, stress på jobbet, förkortad livmoderhalsetapp, värre psoriasis, sjukskrivning, strulig relation, ångest- ja ALLT. Inte så kul men det var värt mödan så fort Mileya låg på bröstet! ♡

Hur såg ditt liv ut innan Mileya? 
Svar: Mitt liv var väldigt spontant innan, mycket festande och utseendefixerat! Jobbade mycket och tränade en hel del fotboll! Jag ville att det skulle hända saker hela tiden. Nu är det tvärtom haha!

O du, jag verkligen gillar din blogg! Jag har så svårt att komma igång med min! Har för höga krav på mig själv o känns inte som att jag har något bra att skriva om 😆 hur gjorde du när du började?
Kram! 😘
Tack så mycket, snälla du!! Glad jag blir!
Jag tänkte mest blogga för att kunna titta tillbaka på Mileyas första år och vad man gjort osv. Sen blev det lite djupare texter vilket ledde till att jag nådde ut till fler i liknande situationer. Sen har det bara rullat på och blivit mer om mig och mitt liv, inte bara bäbis! Mitt tips är att inte tvinga fram det!
Det ska vara roligt, hitta något du är bra på och dela med dig av det! 😊

♡♡♡

Gillar

Kommentarer

Affesmorsa
Affesmorsa,
Vilka intressanta frågor och svar ☺️🌸
nouw.com/affesmorsa
bolmgren
bolmgren,
Intressanta svar 😃
nouw.com/bolmgren
camillahedberg
camillahedberg,
Jätteintressanta svar! ☺️🌟
nouw.com/camillahedberg
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Vilken tur!! 😉☺🌸
nouw.com/mileyasmamma
Dyermaker
Dyermaker,
Du verkar vara en sån himla härlig människa! 👊🌹 Gillade det här upplägget med frågor o svar.
Ha en fin dag!
nouw.com/dyermaker
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Tack snälla!! 💕 va bra 😊 detsamma fina du!! 🌸
nouw.com/mileyasmamma