MYSMORGON & NYA NAGLAR

Mitt liv som mamma

Jag och Mileya har gosat och lekt hela morgonen. Det finns ju inget som slår när ens dotter kryper upp på en och borrar in huvudet i famnen!
Nu sussar hon i vagnen samtidigt som jag går en rask promenad i solen.

Försöker ge mig ut på minst en prommis varje dag, fylla på med ny energi och bara njuta!
För mig som har svårt att tackla stress är det otroligt viktigt att jag får mina stunder där jag verkligen kan koppla av, utan ljud eller en tid att passa.

Jag har även börjat ha mobilen på ljudlöst då det är en stor sressfaktor för mig om det ringer mycket en dag. Det är sjukt vad det funkat, känner mig mycket lugnare. Fenomenet där man kan höra sin telefon ringa, fast den inte gör det är som bortblåst!! Tips till er stressisar!


Måste även passa på och visa er mina nya naglar! Gjorda av bästa Annie Eriksson, Nail Pro Beauty. Boka en tid, GENAST och bli lika sommarfräsch som jag! :-)

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh va fina! 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Affesmorsa
Affesmorsa,
Vad skönt att det med ljudlöst funkar för dig! För mig är det tvärtom. Jag har nån fix-ide om att jag alltid vill ha telefonen på ljudlöst men det resulterar i att jag missar de flesta samtalen och det stör mig nåt så fruktansvärt alltså. Men jag har ju bara mig själv att skylla dock 😏 skitsnygga naglar! 👌🏻
nouw.com/affesmorsa
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Ja så skönt!! Haha åh nej då är det bara jobbigt! Jag missar också samtal men det är så skönt att inte alltid vara tillgänglig 😉😉
Tack!! 😙🌸
nouw.com/mileyasmamma
Mileyasmamma
Mileyasmamma,