♡LIVETS KAMP, ÅNGEST OCH LÅST DÖRR♡

Tankar och händelser

Igår var min dag mindre bra, eller dagen i sig var det inget fel på förutom regnet, men mitt mående var sämre än på länge.
Vet inte vart det kom ifrån men ibland blir det så när man lever med ångest och ständig oro.
Ångest tänker ni, hon som jämt är så glad och så stark?
Det är ju faktiskt så att dom flesta av oss bär på en ryggsäck, vissa lite lättare andra tyngre.
Jag skulle väl kalla min ryggsäck ganska tung då jag går igenom väldigt mycket just nu, känslomässigt.

Igår kom som sagt ångesten från ingenstans. Jag låg inne hela dagen med Mileya, gjorde chokladbollar som jag tröståt och kände mig allmänt trött på livet och situationen jag befinner mig i.
Tror det hade mycket att göra med att jag varit hos mina föräldrar över påsken, där jag känner mig som mitt gamla jag, skrattar och njuter för att sen komma hem till en tom lägenhet. Så kändes det verkligen, tomt.

Jag vet att jag inte är ensam, jag har Mileya och så mycket fina människor runt mig men ibland dödar det mig på insidan.
Att jag inte har någon som håller om mig på natten eller någon att prata vardagliga saker med. Någon att skratta och laga gemensam middag med.
En jävla sjukdom ska stå ivägen för det. Att behöva gå vidare från en person som är så fin längst där inne men som pga sina val får allas och sin egen värld att rasa. Ohållbart.

Som att mitt dåliga mående inte var nog igår skulle det självklart knacka på dörren precis när Mileya somnat. Och ni kan ju gissa vem det var. Gråtandes och bönade och bad om att få prata.
Jag låg tyst och låtsades att jag inte hörde. Jag har ignorerat samtal, sms och Facebook ett bra tag nu. Jag vill inte. Varför ska det alltid vara deras villkor. Inte denna gång, jag är stark.

Varje dag är en kamp mot att inte falla tillbaka. Jag har fallit dit så många gånger förut men inte denna gång, får jag intala mig själv konstant.

Att jag inte ska kunna lämna dörren öppen en varm dag eller sova klokt känns som en mardröm. Förhoppningsvis avtar det också snart.

Allt jag och vår dotter begär är behandling, en chans till ett nytt liv, en chans att Mileya får växa upp med sin pappa, chansen du aldrig fick själv.

Gillar

Kommentarer

camillahedberg
camillahedberg,
Styrkekramar! 🌟
nouw.com/camillahedberg
annsooe
annsooe,
Usch, jag vet precis vad du går igenom. Jag har erfarenhet av liknande men inte mitt barns pappa utan av en familjemedlem. Det är sjukt jobbigt och stundvis känns det som att man ska gå sönder, men likförbannat lyckas man alltid på något sätt att resa sig igen. Tro mig, du kommer resa dig och du kommer vara starkare än någonsin!! Många styrkekramar till dig 💕
nouw.com/annsooe
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Fy, ja det är verkligen inget man ens önskar sin värsta fiende!! Tack för dina ord, jag kämpar vidare!! 😊 Kram på dig!! 💕💕
nouw.com/mileyasmamma
Nicco
,
Hjärtis ❤️❤️❤️
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
mayanas
mayanas,
fortsätt vara stark! ❤️❤️❤️ du är så bra som gör detta för din dotter. jag vet hur lätt det kan vara att falla tillbaka & ta lögner för sanning.. Du gör bara rätt tvivla aldrig på det ❤️
nouw.com/mayanas
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Tusen tack för din kommentar!! ❤❤❤
nouw.com/mileyasmamma
Joanna
,
Du är verkligen en underbar kvinna och mamma, kämpa på! Beundrar din styrka!
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Tusen tack fina du!! ❤
nouw.com/mileyasmamma
Mammanda
Mammanda,
Vi kanske inte har fått en jättebra start (vi har knappt någon start alls egentligen och vi har väl aldrig riktigt pratat) men pga förflutet osv så, ja du vet..
Men jag läser din blogg regelbundet och du verkar vara en otroligt fin och bra mamma till Mileya, jag beundrar verkligen också din styrka som någon skrev här ovan och fortsätt stå på dig, i längden kommer det vara värt det.
Vet också att han kan om han vill och någon gång förstår han nog det själv, men allt händer av en anledning, tänk så, är det menat att han skall ta sin roll osv så kommer han göra det tillslut. Kämpa på!
Kram.
nouw.com/mammanda
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Jag förstår vad du menar angående dålig start hehe 😉 Vad kul att du läser! Läser din blogg ibland också! Tusen tack för din fina kommentar!
Och ja som du säger så kan han när han vill, så vi får hoppas han nån gång tar sig i kragen 😊 du vet ju också hur fin han är med barn!
KRAM fina du! 🌸
nouw.com/mileyasmamma