KLUMP I BRÖSTET♡

Tankar och händelser

Här är det stress, stress, stress denna morgon! När ni läser detta står jag redan och kör ett Tabatha pass. Hur ofta händer detta lixom??? Tumme upp för morgonträning!

Stress, där har ni något jag avskyr. Det kan va allt från att man är försenad till diverse, eller att man har mycket dom ska göras på kort tid
Jag blir som förbytt när stressen kryper sig på.
Ni vet när det känns som en klump i bröstet?
Jag är en sån som lätt stressar upp över småsaker och lätt blir förbannad samtidigt. Mitt humör som kommer på köpet är så fruktansvärt dåligt, nästan värre än självaste stressen.
Såklart mitt i ett sånt ögonblick när man ska skynda sig lite mer så går allt åt pipan, kaffet spills, man slinter med mascaraborsten osv. Någon som känner igen sig??
Det jag vill komma fram till är att jag har märkt att detta inte är hälsosamt någonstans. Jag lider fasen av min stress och kan ibland inte koppla av för att jag ständigt har "stresskänslan" i kroppen.
Mammaledig, hur kan hon vara stressad tänker kanske vissa nu, men tro mig det går!

Min fråga till er! Är det någon som fattar vad jag menar som kanske har något tips på hur jag slutar stressa? ♡♡♡

Gillar

Kommentarer

mayanas
mayanas,
förstår precis! stressar också en massa hela tiden. man har ju tusen saker man vill göra! jag blir superstressad om jag inte hinner dammsuga allt varje dag, får ångest av det 😟 eller om det är smutsigt. eller av tvätthögen.. vill liksom ha allt på plats - då kan jag vara lugn!
nouw.com/mayanas
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Så jobbigt 😟 skönt att man inte var ensam! Kram 🌸
nouw.com/mileyasmamma
CarolinaC
CarolinaC,
Åh, story of my life 😞.. Blir jätte otrevlig när jag är stressad så ingen vill vara nära mig då haha 😂. Försök att hinna ta små stunder under dagen där du kan koppla av, om lillan sover så gå och sätt dig i soffan i några min och kolla lite i mobilen eller ta en kopp te.! Så jag gör, sen fortsätter jag med allt som ska göras men känns endå lite bättre att ha fått varva ner i några min ☺💕
nouw.com/carolinac
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Haha humöret bli fan likt en djävuls 😂😂 åh tack för tips! Känns som jag aldrig får en stund själv!! 💕💕
nouw.com/mileyasmamma
moafidelie
moafidelie,
Jag är precis likadan & vet inte riktigt om jag har lyckats förstå mig på hur jag ska göra för att slippa den där stressen. Vet bara att A och O för mig i stressade situationer är att planera, planera, planera. Ibland hjälper det & ibland så envisas någon jävel med att grusa mina planer och då blir det fullständigt kaos och jag blir den otrevligaste människan på jorden. Försöker jobba jättemycket med det där, men det är svårt. Men planering, det är det som gör att jag inte går in i väggen.. 💕
nouw.com/moafidelie
Mileyasmamma
Mileyasmamma,
Jag är usel på att planera så det ligger väl något i det! 😉 Kram på dig 🌸🌸
nouw.com/mileyasmamma