Frisörarbeten, Vardag

Vad har hänt de senaste dagarna då?
Jag har jobbat en hel del och gjort några riktigt fina färger om jag får säga det själv. Även fast det är långa stressiga dagar emellanåt, så är det så värt det när man får fina resultat.

Slingor från i fredags.

I fredags var första RockOff-kvällen.
Jag jobbade till 8 och for sedan till Minna och förfestade en stund innan vi begav oss till festivalområdet för att dansa till John De Sohn.
När konserten var slut gick jag med Emira till Kino och dansade i några timmar innan vi fick skjuts hem.

Lördagens arbete.
Jag blonderade hela håret (med Olaplex, skulle aldrig ha gått annars) för att få en jämn platinablond färg.

På lördagen jobbade jag på dagen och åkte sedan och grillade till Minna. Vi åkte ner till festivalområdet vid 22-tiden och lyssnade på Vigiland och sedan bar det av till Kino igen.

En balayage som jag gjorde igår.

I går skippade jag RockOff. Jag jobbade på dagen och efter jobbet for jag hem och bytte om och åkte sedan med Leo och två av hans kompisar till Föglö med motorbåt.
Önskar jag kunde säga att det var underbart att åka båt för första gången i år, men för att vara ärlig så var det skitkallt och gjorde ont i hela kroppen p.g.a. alla vågor. Hade jag bara tagit på mig mer kläder skulle det nog ha varit mysigt.

Väl framme åt vi middag på Seagram. Jag var lite besviken på att det inte fanns något vegetariskt på menyn, men jag beställde iallafall en skärgårdssallad utan lax, den var god men blev inte särskilt mätt.

Efter middagen hängde vi en stund i hamnen och åkte sedan tillbaka hem.

Resten av kvällen spenderade jag och Leo i soffan med varm choklad och såg på film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments