Vardag

Nu har det gått några veckor sedan sist, så ni ska få en liten uppdatering. På jobbet har det varit lite lugnare nu när turistsäsongen är över. Det är skönt att slippa stressa, men å andra sidan gillar jag när det är högt tempo och mycket att göra. Jag har iallafall en del nya arbeten att visa upp!

Utanför jobbet då?
Jag var på Emilias födelsedagsfest med ett trevligt tjejgäng och god mat. Jag hade en mysig tjejhelg med min syster där vi lagade mat och bakade tillsammans, såg på film och hade sleepover.
I lördags tog vi en trip till Ikea i Uppsala och införskaffade lite smått och gott, bl.a. en hylla, nya lakan och några tavlor.
När vi ändå var i Uppsala for vi runt till lite andra ställen och spenderade största delen av dagen i Gränbystaden där jag hittade ett par toppar och ett par byxor.

Igår gick dagen åt till att organisera lite hemma, städa och skruva ihop den nya hyllan. På kvällen hade vi personalmiddag på Dinos. Jag åt supergoda vegetariska quesadillas och vaniljglass med varm kolasås till efterrätt.

Idag jobbar jag till 8, och sen ska jag försöka hinna till dansen som börjar halv 9.
Dansen började igen för ca 2 veckor sedan och det är så skönt att röra på sig igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments