Skönhet och mode

Två par enkla örhängen. Jag brukar inte ha örhängen på mig så ofta längre, men tänker att det kan bli lite ändring på det!

Tänkte att jag skulle testa nåt nytt också, så jag beställde ett kroppssmycke. Jag har ofta på mig helsvart på jobbet så jag tror att ett kroppssmycke kan vara ett snyggt sätt att piffa upp det.

Jag blev kär i de här båda tröjorna direkt!

Jag har länge velat testa utsvängda byxor, men inte riktigt hittat några, så får hoppas att de här sitter bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

På senaste har jag mestadels jobbat (ni ser några av mina arbeten i förra inlägget), men jag har också hunnit med annat roligt. Jag har hängt med familjen några dagar, vilket känns skönt eftersom vi alla varit så utspridda under hela sommaren och knappt hunnit träffa varandra.
I fredags efter jobbet var det kräftskiva hos Emira med massa underbara personer. Jag hade roligare än jag haft på länge. Runt 12 for vi in till Indigo och hängde där i några timmar.

Bilderna är lånade av Minna och Emira.

I lördags steg jag upp vid 9 för att städa upp och fixa lite inför brunchen.
Vid 11 kom Iris, Inessa och Ronja över och mumsade på scones, bananpannkakor och frukter. Tror inte man kan få en bättre start på dagen.

På eftermiddagen cyklade jag till jobbet och färgade och klippte mig. Det är första gången jag haft en onaturlig hårfärg faktiskt! Den blev ganska intensiv, men de brukar alltid lugna ner sig ganska fort. Efteråt for jag och Leo till Diablo och åt middag och spenderade sedan resten av kvällen hemma framför en film.

Likes

Comments

Vardag

I helgen var det sista dagarna av RockOff.
På fredagen efter jobbet fixade jag mig och for sedan en sväng till Minna innan vi drog ner till festivalområdet för att sjunga oss hesa till Markoolio. Nostalgi på hög nivå.

Efter Markoolio gick vi tillbaka till Minna igen. Jag hade gärna velat fara på Norlie&KKV, men av olika anledningar så blev det inte av och jag for hem redan vid 12.

I lördags på dagen for jag och Leo till Draken med Jossan och Emil. Sedan gick vi en sväng på stan och åt mjukglass och kollade i några butiker.
Jag fick bl.a. med mig en duschkräm, brun-utan-sol och glitter.

Når vi kom hem igen fixade jag mig och for sedan till Minna igen. När klockan närmade sig 11 begav jag mig till RockOff där jag träffade Maja och Challe och spenderade resten av kvällen med dem. Vi dansade loss till Otto Knows och tittade på fyrverkerier.

I söndags for jag till pappa på middag och catchade upp med honom och mina syskon. Vi avslutade kvällen med att se på Indiana Jones tillsammans.

Hittills har jag bara jobbat den här veckan. Idag är jag ledig så jag ska passa på att ta tag i några ärenden.

Likes

Comments