Frisörarbeten

Idag har känts som en väldigt lång dag. Jag började kl.12 och hade några klippningar och sen en färgning.
Kunden hade aldrig färgat håret förut, det är alltid tacksamt att jobba på ett ofärgat hår.
Men vi gjorde en balayage med babylights (alltså väldigt tunna slingor) runt ansiktet.
Sedan lade vi i en nyansering med mocha-ton. Jag tycker om att få frångå de kalla blonda färgerna emellanåt, även varmare blonda kan vara fina!

Resultatet blev en fin champagneton. I vissa ljus blir det lite skiftningar av rosé, so pretty!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Frisörarbeten, Vardag

Idag skulle jag ta sovmorgon, men vaknade redan vid 8 och kunde inte somna om. Egentligen skulle jag vara ledig idag, men for in till jobbet vid 14.30 för att fixa Amandas hår.
En fin isblond färg fick vi till efter X-antal timmar. Tycker det är skönt ibland när man inte har något pressat tidsschema att följa.

Ikväll 20.30 ska jag på dans. Börjar bli något nervös och stressad när dansgalan är om ca 2 veckor!!! Känner mig inte direkt 100% säker på alla danser ännu, men vi ska nog lägga in någon extra träning innan dansgalan så att man får grej på allt!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Vardag

Idag började jag 11 och spenderade några timmar med en balayage som blev riktigt fin. Övergångarna är ju ofta det som är svårast att få till med en balayage, men tyckte allt smälte ihop fint i den här färgen.

Eftersom det är söndag är arbetsdagen lite kortare, så jag hade bara två klippningar när jag var klar med färgen.
Klippte bland annat en skarp bob som jag har bild på här nedanför. Jag älskar klippningar med riktigt skarpa linjer, så fina!

Efter jobbet mötte mamma upp mig. Vi gick och handlade lite och for sedan hem till mig och lagade en riktigt god risotto. Jag är så dålig på att hitta på maträtter själv, brukar bara bli samma gamla vanliga maträtter om och om igen.
Efter middagen drack vi lite kaffe och fikade och sedan började vi klura lite på julklappar till familjen.
Det är så mysigt att spendera lite kvalitetstid med mamma. Det blir ju så lite sånt när jag inte bor hemma längre!

Likes

Comments

Vardag

Bloggen har fått ligga på sidan ett tag nu. Jag har varit rätt stressad och har haft mycket att göra hela hösten.
Det har inte varit mycket att skriva om. Har jobbat, dansat och försökt klämma in lite annat emellanåt.

Har bland annat varit på skördefest och gosat med djuren.

Promenerat i Järsö med Iris när hon var hemma över en helg.

Firat halloween med förfest hos Ida och sen Kino.

Tapaskväll och utgång med några av mina favoriter.

Också fixat massa hår förstås, vad annars.

Idag efter jobbet körde jag och Leo en spontan ”date night” på Indigo Bistro följt av en film hemma i soffan.
Jag får se lite hur jag gör med bloggandet framöver, skulle ju vara kul att hålla bloggen lite mer uppdaterad. Men som sagt är det mycket att göra hela tiden och ganska stressigt, så ska inte göra några löften jag inte kan hålla.

Likes

Comments

Vardag

Nu har det gått några veckor sedan sist, så ni ska få en liten uppdatering. På jobbet har det varit lite lugnare nu när turistsäsongen är över. Det är skönt att slippa stressa, men å andra sidan gillar jag när det är högt tempo och mycket att göra. Jag har iallafall en del nya arbeten att visa upp!

Utanför jobbet då?
Jag var på Emilias födelsedagsfest med ett trevligt tjejgäng och god mat. Jag hade en mysig tjejhelg med min syster där vi lagade mat och bakade tillsammans, såg på film och hade sleepover.
I lördags tog vi en trip till Ikea i Uppsala och införskaffade lite smått och gott, bl.a. en hylla, nya lakan och några tavlor.
När vi ändå var i Uppsala for vi runt till lite andra ställen och spenderade största delen av dagen i Gränbystaden där jag hittade ett par toppar och ett par byxor.

Igår gick dagen åt till att organisera lite hemma, städa och skruva ihop den nya hyllan. På kvällen hade vi personalmiddag på Dinos. Jag åt supergoda vegetariska quesadillas och vaniljglass med varm kolasås till efterrätt.

Idag jobbar jag till 8, och sen ska jag försöka hinna till dansen som börjar halv 9.
Dansen började igen för ca 2 veckor sedan och det är så skönt att röra på sig igen!

Likes

Comments

Skönhet och mode

Två par enkla örhängen. Jag brukar inte ha örhängen på mig så ofta längre, men tänker att det kan bli lite ändring på det!

Tänkte att jag skulle testa nåt nytt också, så jag beställde ett kroppssmycke. Jag har ofta på mig helsvart på jobbet så jag tror att ett kroppssmycke kan vara ett snyggt sätt att piffa upp det.

Jag blev kär i de här båda tröjorna direkt!

Jag har länge velat testa utsvängda byxor, men inte riktigt hittat några, så får hoppas att de här sitter bra.

Likes

Comments

Vardag

På senaste har jag mestadels jobbat (ni ser några av mina arbeten i förra inlägget), men jag har också hunnit med annat roligt. Jag har hängt med familjen några dagar, vilket känns skönt eftersom vi alla varit så utspridda under hela sommaren och knappt hunnit träffa varandra.
I fredags efter jobbet var det kräftskiva hos Emira med massa underbara personer. Jag hade roligare än jag haft på länge. Runt 12 for vi in till Indigo och hängde där i några timmar.

Bilderna är lånade av Minna och Emira.

I lördags steg jag upp vid 9 för att städa upp och fixa lite inför brunchen.
Vid 11 kom Iris, Inessa och Ronja över och mumsade på scones, bananpannkakor och frukter. Tror inte man kan få en bättre start på dagen.

På eftermiddagen cyklade jag till jobbet och färgade och klippte mig. Det är första gången jag haft en onaturlig hårfärg faktiskt! Den blev ganska intensiv, men de brukar alltid lugna ner sig ganska fort. Efteråt for jag och Leo till Diablo och åt middag och spenderade sedan resten av kvällen hemma framför en film.

Likes

Comments

Vardag

I helgen var det sista dagarna av RockOff.
På fredagen efter jobbet fixade jag mig och for sedan en sväng till Minna innan vi drog ner till festivalområdet för att sjunga oss hesa till Markoolio. Nostalgi på hög nivå.

Efter Markoolio gick vi tillbaka till Minna igen. Jag hade gärna velat fara på Norlie&KKV, men av olika anledningar så blev det inte av och jag for hem redan vid 12.

I lördags på dagen for jag och Leo till Draken med Jossan och Emil. Sedan gick vi en sväng på stan och åt mjukglass och kollade i några butiker.
Jag fick bl.a. med mig en duschkräm, brun-utan-sol och glitter.

Når vi kom hem igen fixade jag mig och for sedan till Minna igen. När klockan närmade sig 11 begav jag mig till RockOff där jag träffade Maja och Challe och spenderade resten av kvällen med dem. Vi dansade loss till Otto Knows och tittade på fyrverkerier.

I söndags for jag till pappa på middag och catchade upp med honom och mina syskon. Vi avslutade kvällen med att se på Indiana Jones tillsammans.

Hittills har jag bara jobbat den här veckan. Idag är jag ledig så jag ska passa på att ta tag i några ärenden.

Likes

Comments

Vardag

I måndags hade jag äntligen en ledig dag! Jag passade på att bara ligga och slappa i soffan hela dagen. Jag kollade några avsnitt av Black Mirror, lite obehaglig men intressant serie.
På kvällen träffade jag Emira, Minna och Filippa och gick till Garden och drack sangria. Lite senare for Emira och kollade på Europe, så vi andra gick till Indigos uteservering istället och drack mumsigaste briskan.

I tisdags jobbade jag 12-20 och när jag kom hem efter jobbet hade Leo lagat middag till mig.
När matkoman gått över for vi till RockOff och lyssnade på Hov1.
När konserten var slut for vi hem till oss med Jossan och Emil och åt popcorn och snackade skit.

Igår var en lång dag! Jag jobbade 10 timmar, och hann med några klippningar och två fina färgningar. Jag hade tänkt fara till RockOff på kvällen, men var så slut att jag bestämde mig för att bara stanna hemma och vila ut.

Likes

Comments