Beuaty

Hej skønne mennesker,

Som ny blogger er det vist en "selvfølge", at skrive en ting eller to om sig selv. Jeg har en masse skjulte, såvel som helt åbenlyse favoritter i forskellige ting. Håber i har lyst til at få et indblik i mig og hvad jeg godt kan lide at diverse ting :)

"LOVE"

Fulde navn: Mit fulde navn er lidt af en mundfuld- tihi.

Mila Terese Szigethy Andresen

Fødselsdato: Jeg kom til verden d. 11 Januar 2001, og er derfor 16 år og snart 3 måneder.

Højde: I mit hoved kunne jeg jo godt se mig selv med lækre lange ben, men realistisk er jeg nok omkring 1.62-64 cm.

Yndlingsfarve: Synes altid det med yndlingsfarve har været lidt tricky. For mig skifter det i takt med vejret, meeeeen.. Lige pt. så er jeg nok henne i army grøn. Jeg synes, den er meget universal og passer til en rigtig masse ting - og så matcher den mine øjne ;)

Hvor bor jeg: Jeg bor i en dejlig "lille" by i Nordsjælland, der hedder Fredensborg. Her bor jeg på en stor gård, hvor min familie ejer et stutteri med Islandske heste. Her flyttede jeg til for snart 4 år siden, da jeg førhen har boet i både København og Charlottenlund/Klampenborg.

Hobbyer: Jeg har i næsten 10 år reddet på Islandske Heste, men har holdt en pause på 1 1/2 år, da skolen begyndte at presse på og andre ting blev super spændene. Jeg har også spillet elite-håndbold i lang tid. Jeg spillede i klubben HIK, og det var jeg enormt glad for, men da jeg flyttede til Fredensborg blev kørsel for meget og jeg blev desværre nød til at stoppe. Så startede jeg i Fredensborgs lokale klub, men stoppede igen efter 8 måneder. Så, nu står den på skole, venner og fitness.

Yndlings mad/ret: Her må jeg erkende, at jeg er super mainstream og ekstremt kedelig. Selvfølgelig er sushi min number 1. Er især glad for Sticks & Sushi og Watami's lækre udvalg.

Kæreste: Lige nu er jeg alene og single. Det er ved at være et år siden jeg kom ud at mit sidste forhold, og har efterfølgende holdt et venskab med fyren. Det er ikke fordi jeg er på udkig efter en ny, men hvis det kommer så kommer det.

Yndlings film: Der er simpelthen så mange gode film derude, men hvis jeg skal cutte det ned til 3, så er det nok Fifty Shades Darker, Mr. and Mrs. Smith og The theory of everything.

Yndlings serie: Det her må nok være den hårdeste. Jeg er en hardcore-serie-watcher, og har ikke tal på de timer jeg har brugt foran skærmen. Hvis jeg igen kan vælge 3, så må Gossip Girl, The 100 og The Vampire Diaries. Game of Thrones er dog lige bagved.

Hvad frygter jeg: Det allerstørste frygt jeg har, er hvis et familiemedlem skulle dø pludseligt. Det samme med en tæt ven. Det ville jeg ikke kunne bære.


Nå, her fik i lidt info omkring mig. Håber det har været nogenlunde hyggeligt at læse, og så må i ellers have en fantastisk dag.

"LOVE"

Likes

Comments

Instagram@milaszigethy