Vem är han?

Postad i: Deep shit, Vardag.

Jag har ju fått en del frågor om min pojkvän. Vem han är, hur han ser ut och hur vi träffades och detta har jag faktiskt undvikit att gå ut helt 100% med eftersom jag vet vad en del följare kan göra när det skiter sig eller när det är någonting över huvudtaget.

Jag tänkte ge er på ett ungefär hela nakna sanningen. Varför jag säger på ett ungefär är för att jag säkerligen kan glömma någonting och eftersom det är så mycket så skulle de bli en komplett bok om det här.. ^^

Jag träffade Alle (som min pojkvän heter, eller aa Alexander) redan 2014 då han skrev med en tjejkompis till mig, dom var väl som lite småsugna på varandra till en början kanske.
Jag AVSKYDDE honom, inte egentligen för att det var någonting han hade gjort. Han öppnade bara dörren, pratade med R, K och J. Jag var mer den bittra som bara följde med, ville bara åka hem och glömma den där dryga jäkla snubben.
Han såg ju bra ut, de hade jag och J snackat om men jag var inte super taggad på att springa eftern för att min polare ville det.

Hur som helst så var vi där ett tag, han hade en liten son (han jag skriver om ibland, min bonuspojk) men då var han bara typ 2 år och jag kikade på honom när han låg o sov för vi var där på natten och dom andra röka så de va trevligare att se den lille killen nanna.

Från den natten 2014 så har jag varken pratat, skrivit eller någonting med honom. Dryg snubbe liksom.. vem fan vill veta av de?^^

2017 så började jag skriva med en kille, B. Vi blev intresserade utav varandra och skrev ett väldigt bra tag. Det var ganska kul, sommar flirt typ men vi gjorde aldrig någonting. En kram här o där o pratade typ. Så de va mer en ”skriv-flirt.”
Jag och B slutade prata. Han fick en flirt någon annanstans och mitt ”dog” ut.

Några veckor senare så for jag ut och söp en del och fick den geniala idén att träffa Alle på en rök (jag röker inte och vi hade skrivit till o från som kompisar liksom. Han va ju social på snap åtminstone.) Så vi gjorde de och Mikkiz på fyllan.. de va en fruktansvärd konstig fylla mina damer och herrar.. ni vet när man gör allt för att inte skämma ut sig och det är det enda man gör? Man vaknar med ångest och tänker va i helvete är det för fel på mig? Japp.. de var jag alltså.
Jag krama honom när han kom (jag hade talat om för honom att jag inte tålde honom innan^^), jag gungade med honom (jag välte i marken för att min kompis I satte sig. Jag flög som en vante..), jag ba ”Jag måste hålla i mig i dig för jag är så full.” Oså höll jag hans hand och gick utan problem? Jag såg hans tatueringar på fingrarna och försökte inspektera typ hela hans kropp för att se hans tattoos.. wow Mikkiz.. bra jobbat liksom..

Tiden gick och vi träffades typ bara när vi drack. Vi kysstes, vi kramades, vi pratade i timmar. Vi sket typ i alla andra som var med. Fokus på varandra liksom. Fick ofta höra ”Amen knulla då!” Men det låg nog inte direkt i varken mitt eller hans intresse.

Tillslut skrev jag till alle och frågade om han ville komma och spela, de låter ju som en skit dålig ursäkt för något annat men det var det inte.
Vi tog lite kaffe och gick in på rummet och spelade lite COD och sen spelade han någonting annat också tror ja. Sen pussade jag honom i nacken när han låg i sängen och spelade. Störde helt hans fokus. Vi började pussas och sen låg vi bara och pratade i flera timmar så sista bussen hade nästan gått. Han fick sova hos mig och det var så perfekt. Vi låg där i underkläder liksom.
Han gör inte som andra killar och tallar runt liksom. Han bara låg där och höll om mig och vi kramades till vi somnade. Det var så mysigt, helt perfekt!

Jag tänker inte skriva så mycket mer om det just nu. Vi gör det senare för jag vill få med lite annat med honom än bara hur vi träffades och lite sånt.

Han har så himla fina ögon, så vackert leende och när jag säger någonting så har han alltid lyssnat från första stund. Han försöker hjälpa, han försöker finna lösningar. till o med när jag tyckte dåligt om honom så fanns liksom allt det där. För mig är det galet. Jag vet inte vad som hände egentligen. Han liksom startade någonting som egentligen ingen utav oss trodde.

Han är också hur söt som helst. Han passar min dotter ibland för att ja ska få vila, gå o bada eller någonting. Som ikväll t.ex.. Han bädda ner mig i soffan, startade en film, pussa på mig och sa att jag kunde sova ett tag. Han nattade min dotter och sedan ställde han sig och bakade massa gott till oss ikväll för att vi skulle kunna se en film och mysa och han bakade även åt dom små barnen så att dom får något gott imorgon! Världens sötaste!
Han fixade iordning med tända ljus, fika, dricka, osv och sen har vi spelat kort, myst och sett film långt in på natten bevisligen eftersom den är 03.30 klockan haha.. Vi ska snart mysa in i en dusch tror jag och sen ska vi krypa ner i sängen och sova lite innan våra små underbaringar vaknar!

O för att inte glömma. Hans son är så himla fantastisk. Han är 6 år och han är så himla väluppfostrad. Självklart har han väl sina trotts stunder som alla barn men gud vilken go liten kille. Mitt hjärta smälter när han kommer och kramas och när han helt plötsligt ställer sig och städar, diskar eller leker med lillan för att man ”inte ska behöva göra så mycket.” Han är verkligen en kille med hjärtat på rätt sida och jag älskar honom, lika mycket som jag älskar hans pappa.
Dom har verkligen gjort så mycket fint och så mycket bra för mig och min dotter.
Jag har kommit långt i min läkningsprocess efter allt tack vare att dom hjälpt oss så mycket och även fast jag är så krånglig, trasig och allt så står dom här pojkarna här med armarna uppe och är redo att kramas oavsett när jag har världens skit dag eller världens bästa dag. Ja är skyldig dom så himla mycket. Fin, fina pojkar. Mina kärlekspluttar<3

Gillar