Unga föräldrar suger!

Postad i: Vardag.

Dom saknar livserfarenheter, dom saknar ekonomi och dom saknar bostad om dom är under 20-25 när dom blir gravida, gjort någon gravid eller när dom får barn. Spelar ingen roll om du är mamma eller pappa, du suger! Fattar du?
Hur ska dit barn kunna må bra ihop med dig om du seriöst är runt 20 bast och skaffar barn? Herregud vilken dålig person du är, må du brinna i helvetet...

Really? Vänta va? Ska vi på riktigt dra en konversation om det här? Ja men visst.
En person mellan 20-25 är väldigt ung men är verkligen inte dålig för det!
Dålig ekonomi? Ja men självklart har dom flesta dålig ekonomi men lika dålig ekonomi kan man ha när man är 30-40 år också så vad är problemet egentligen? :)
Saknar livserfarenheter? Ja men visst. Vilka "livserfarenheter" är det som vi funderar på? Det är ganska så individuellt faktiskt men skulle jätte gärna vilja höra vad dom mellan kanske 16-25 saknar som är så otroligt viktigt. :)
Dom saknar bostad!! - yes jävligt många gör det. Varför? Det finns inte många bostäder. Köerna är mellan 4-8 år för en liten trasig etta. Migrationsverket och bostadsrätterna skrek på nyheterna igår (yes jag såg de.) att lägenheterna är slut och att man hellre borde välja ett annat land som t.ex Tyskland för där kan man få en lägenhet åtminstone. så varför inte bo ihop med barnets mormor/morfar eller grabben/tjejen man dejtar? Kommer barnet ta skada utav det eller? :O

Nä men jag förstår dig till 100%. Man är totalt värdelös, tror att alla unga mammor och pappor som är extremt mycket bättre föräldrar än vissa på 30-40 år håller med dig.
Socialen avråder unga från att skaffa barn men i deras statistik så är unga föräldrar oftast bättre än dom äldre? Varför är det så? Jo men självklart de är ju för att vi allihop är värdelösa och det är synd om oss för "MISSTAGET" som hänt och som man får leva med resten utav sitt liv.. Fy för oss. Damn.. Why did u do that? Stackars barn!

Det roliga är att du skriver ut helt öppet utan diskussioner och svarar på alla frågor med orden "efterblivna fittor."
Wooooaw! Känner att argumenten bara steg oss alla över huvudet så nä du "vann", vill du ha ett pris? Kan skicka något på posten! 🖕🏻

Jag är gravid, jag är 18 år och lagom till barnet räknas va ca 2 månader den dagen jag fyller 19 år. Jag har stunder då min smärta slår ut humör, mående och varje kroppsdel och jag bara känner hur orden "fuck va ja inte vill mer.." Är påväg att slinka ur men jag tycker om mitt barn redan nu och är ganska så peppad på att få hålla i den lilla i mars. Jag är stolt över varje steg jag tar.. Jag mår illa, jag kan knappt gå ibland, de gör ont när man kissar på morgonen, man är pissenödig hela tiden, man äter som en häst och man både är lycklig men nojar sönder vid varje rörelse den gör. Man är rädd 24/7 över att någonting är galet, barnet hör allt du säger och känner av allt man gör, dricker och äter. Den utvecklas inuti mig, vi har ett band till varandra även fast den misshandlar mig och jag vill gråta över ALLT. Simpsons, family Guy och amerikan dad kan vara det mest känsliga jag tittar på. Dom skadar folk, dom får ont och någonting annat händer. Man gråter, skrattar och det värsta är att man inte fattar ett skit utav vad man känner, vill eller gör. Har jag tänkt adoptera bort mitt barn för att folk tycker att man är ung mellan 17-25 år. No.. Jag kommer kriga för min lilla 24/7 oavsett om jag är ung eller gammal. Det är MITT barn. Dessutom va dina föräldrar unga när dom fick dig? Du kallar unga föräldrars barn för "misstag." Vad är du då? :)
Är jag klar med dig och klar med dina argument "efterblivna fittor." Yes, de är jag. :) puss

Gillar