Störmoment med bloggare.

Postad i: Patetiskt!

Hoppas allt är bara bra med er! Med mig är det bra förutom att jag har lite ont i halsen o är lite trött. Jag vet egentligen inte vad min hjärna gör under nätterna men den fungerar helt klart bättre på natten än dagen, jag är en liten nattuggla!

Hur som haver så tänkte jag gå in på dehär med bloggare. En del stör sig överlag på att vi skriver, jag förstår en del men en del gillar ju faktiskt bara o skriva. Jag gör de! Jag älskar att skriva och låta allt som bubblar upp i mitt huvud för stunden ba gnaga in i ett inlägg. Vem älskar inte ärlighet?

Jag tänker på personer som byter bloggportal HELA TIDEN. Ena stunden på nouw, ena stunden på Wordpress, andra stunden på for.me osv.
Jag förstår att man ibland kan vilja TESTA NÅGOT NYTT men hur drygt är det inte när det byts hela tiden och ibland till o med byter namn så man inte ens kan googla fram de?
Varför ska man ens följa en sådan bloggare? VEM FAN ORKAR? Jag sitter inte o letar upp bloggare som gör så. 2 gånger kanske men sen äre nog. ”Jag ska fan aldrig blogga där igen” 2 dagar senare ”hej jag har nu varit där ett tag men asså jag hör ändå hemma här.”
Det är så sjukt drygt, oseriöst och sjukt jobbigt ifall man faktiskt vill följa. NEJ TACK!

Sen har vi de ”småbarn” som konstant sitter i sandlådan med sin blogg ”asså du pikar mig. Asså kan inte förstå hur utsatt jag är. Så omogna människor MEN JAG MÅSTE ÄNDÅ SITTA INNE PÅ BLOGGEN JÄMT OCH IRRITERA MIG.”
Två ord - VÄX UPP!

Ingen vill läsa om drama o skit hela tiden. Ingen vill höra om de konstanta gnället om att någon pikat en? BLOGGARE tjänar ingenting på att va en barnrumpa. Move on och stila er.

Absolut kan man nämna någonting ibland men när 6 av 7 inlägg består utav sådan skit så finns de inte många som orkar följa längre. Ni hamnar långt ner i soptunnan efter ett par inlägg för en ny följare.

Ja det var väl egentligen bara de jag ville säga. Jag vet att ni som jag följt som gjort detta kommer att läsa dehär och jag hoppas innerligt att ni slutar.

  • Postad i: Patetiskt!

Gillar

Kommentarer