Seg natt!

Postad i: vardag

Efter en lite kortare arbetsdag dag trotts att jag egentligen var ledig idag så är jag äntligen hemma. Léah har borstat sina tänder och sitt hår och ligger i sängen för att somna.
Jag ska fixa det sista här omkring innan jag ska krypa ner i sängen och förhoppningsvis få sova hela natten men det får vi se vad som händer.

Imorgon ska jag fara iväg med Ida en stund. Tanken är att vi ska spendera lire tid ihop eftersom vi inte umgåtts mycket alls på typ 4-5 månader vilket är ganska tråkigt. Ser henne kanske 3-4 gånger i månaden och vi kanske har 1 dag då vi faktiskt gör något så det är väl dags för det. Hoppas sjukt mycket att jag orkar det bara.

Nä nu ska jag fläta ihop håret, borsta tänderna och se ifall det kanske finns en chans att få sova strax. Galet trött då jag jobbade kväll/natt igår och inte sov någonting och sen när chefen ringde och sa att en olycka hade skett så var man ”tvungen” att hopp in och hjälpa till! Självklart så var det INTE tvång men det känns som en självklarhet att göra det. Min chef är underbar och jobbet är jäkligt underbart att vara på så jag stor trivs. Jag ÄLSKAR när jag får jobba och älskar verkligen när chefen ringer in mig på mer än jag ska jobba!

Nä nu går ögonen i kors.. natti!

Gillar