Sanningen om bloggare!

Postad i: Patetiskt!, Vardag.

Detta gäller inte alla bloggare men dom flesta som vill bli så stora som möjligt.

*Gör allt- Dom gör allt för att folk ska se dom. ''Jag lägger upp en bild på mina silikon pattar, de får ja många läsare för'' Men seriöst. Killar, gamla gubbar eller någon bi sexuell trash kanske läser bloggen då men seriöst vem läser en blogg för att dom lägger upp en bild på deras pattar, röv eller tros kant? Det är så jävla överdrivet.

*Dom flesta bloggare bloggar på grund av att dom vill bli så kända som möjligt i Sverige, för att dom vill tjäna pengar eller för att både tjäna pengar och bli någon känd diva i Sverige.

* Deras största ''bloggförebilder/idoler'' är oftast Kissie, Widerstedt eller vafan hon heter, Kenza, blondinbella, Paow eller någon annan bloggare.

* Dom går in på t.ex kissies blogg. Läser några av deras inlägg sedan skriver dom sitt inlägg och jämför om de låter nästan lika bra som kissies inlägg.

* Dom överdriver oftast i deras bloggar för att deras vardag ska låta mer överflödig än din.
  Vi säger att jag t.ex suttit hemma i soffan hela dagen. Istället för att säga om min tråkiga vardag så skriver vi t.ex att jag har varit   på Resturang, kollat på bio och efter det vart det en riktig mys kväll med några vänner.  Jag gör inte det för jag står för att min vardag inte alltid rockar. Men många gör ju tyvärr det.

*Dom tar bara bilder där dom ser nästan felfria ut på.

*Dom lägger ner dagar på Design.

*


*

*


*
/mz

Gillar

Kommentarer