Morgongympa!

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott och att ni har en bra dag framför er! Mina barn är hemma idag eftersom Benjamins dagis är stängt på grund av flytt så vi försöker göra en mysig dag. Jag tänkte att vi skulle gå iväg och leka idag men Léah ville faktiskt inte gå ut när det blåser och regnar så extremt mycket. De är väldigt olikt henne då hon skulle bo i ett träd utomhus någonstans. Hon älskar livet utomhus! Men om vädret lugnar ner sig kan vi gå ut ett tag om barnen vill!

Nu sitter jag här i godan ro och dricker en kopp te medan barnen har gymnastik. Léah brukar börja morgonen med att se på ett 20 minuter långt klipp på youtube där en familj gör morgon gymnastik eller morgon yoga. Jag har märkt att det är någonting hon mår väldigt bra utav. Vanligtvis brukar jag vara med men just nu känner jag mig trött o slö. Jag fick vakna 04.00 imorse så jag är mindre pigg idag. Då kan jag kvickna till med mitt te medan dom tränar. Benjamin förstår inte alls men han rullar runt på golvet skrattar och mosar huvudet i en kudde, HAHA!

Utöver alla roliga saker idag så tror jag att jag skulle försöka fixa lite tvätt här idag och sedan försöka städa undan lite leksaker och fixa disk. Det är roliga saker man gör varje dag haha..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,

Haha åh! Morgongympa låter ju fantastiskt - om man hade orkat det 🙈😂 Hoppas du blir piggare under dagen, hade inte heller varit pigg om jag klivit upp så tidigt som du 😴

nouw.com/paamcakees
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Men åh vad kul med lite gympa att starta dagen med 😍 hoppas att ni kom ut en stund sen, tråkigt när det ska regna så mycket, sämsta med den här årstiden 😫

nouw.com/mcsoderholtz
seagullcrying
seagullcrying,

Hade också velat starta dagen med morgongympa, men är alldeles för trött på morgonen haha

nouw.com/seagullcrying