Morgan, Simon, Mattias svar.

Postad i: Patetiskt!, Deep shit, Vardag.

Min ask - http://www.ask.fm/mikkizlilja har varit väldigt populär och jag har fått en hel del konstiga saker som jag faktiskt valt att jag ska svara på oavsett vad folk säger för jag är trött på all skit som kommer till mig och allt som kommer till Simon på hans ask..

Är jag tillsammans med både Morgan och Simon? - Tror ni seriöst själva på att någon utav dom hade godkänt det? Om ni tror det så visar ni bara att ni är mer blåsta än vad både Morgan och Simon hade varit. Mitt svar är alltså NEJ! Jag är endast tillsammans med Simon.

Träffade jag morgan i förrgår? - Yes jag träffade honom i förrgår natt för att jag nämnde att jag ville ha en grej som är min som finns hemma hos honom och han skulle fixa det så jag kommer ju garanterat träffa honom en gång till. Har ni problem med det eller? :)

Hur gammal är Morgan? - Han är 16 år och han fyller 17 år den 22 september..

Varför gjorde jag och Morgan slut? - Jag och han hade bråkat jävligt ofta i kanske typ ett halvår/1 år och jag och han började väl tröttna på varandra. Han dumpade mig i februari förra året i telefon när han var med Simon och Robin. Jag mådde skit kasst och han ångrade sig visserligen sen men jag valde att inte ta tillbaka honom för att jag var less på allting. Vi gjorde slut och tog tillbaka varandra hela tiden osv så jag orkade inte. JAG och HAN har gjort väldigt dumma saker emot varandra och allting spårade ur och idag önskar jag att jag bara hade valt att varit kompis med honom för han är jävligt snäll som kompis och han stöttade mig sjukt mycket men förhållandet gjorde så att vi troligtvis aldrig kommer kunna vara kompisar. Upp till honom, vad han klarar i framtiden :)

Är jag på g med Morgan? - Som jag redan svarat så är jag tillsammans med Simon. Jag har inte Simon för att göra Morgan svartsjuk eller någonting. Jag och Simon hade inga planer på att bli annat än kompisar men situationen blev annorlunda och det känns fett stelt ibland. Jag vet inte ens om jag är redo för ett förhållande då jag inte känner mig riktigt hel eller vet vad jag vill göra med mitt liv riktigt men Simon är världens snällaste, han är på riktigt FÖR snäll.. Han är snällare än vad jag haft och vad jag själv klarar att ge tillbaka. Han ger mig allt jag vill och han accepterar allt jag gör osv.. Jag kan vara rätt dryg i svaren tillbaka.. Jag är inte på g med Morgan! Jag tycker om Morgan men på en väldigt svag nivå, som en kompis! Jag tycker om Simon på en annan nivå, den är liksom lite högre än kompis MEN jag kan INTE säga att jag älskar Simon. Det tar tid innan jag kan säga att jag älskar någon.. Det kan ta veckor, månader och kanske till och med år. Därför kan jag heller inte säga att jag ÄLSKAR honom. Det förstår han förhoppningsvis... Jag har liksom undvikit att säga samma sak och försökt skratta bort de lite vilket låter SJUKT elakt.. Jag är väldigt blyg av mig när jag är ensam med någon jag gillar och det kan ta ÅR innan det försvinner. Jag var blyg för Morgan fortfarande fast det gått över 2,5 år sen jag träffa den pöjken. Ni kanske fattar? Jag är blyg ibland och jag kan INTE säga att jag älskar någon efter några veckor.. I need some time bitches..

Den enda killen jag sagt att jag älskat ganska fort är Mattias. Dejtade inte honom så länge men jag har känt honom hela livet och jag älskar honom, sounds wierd men han är min bästa vän, en kille jag litar på till 1000% och jag älskar honom på en nivå där han står på samma sida utav hjärtat som min familj. Vad han tycker/säger/tänker om mig betyder exakt lika mycket för mig som vad de gör när min mamma tycker/tänker/säger något. Jag är på riktigt skit nervös and that jävla hjärtklappning jag får ifall jag gör något dumt. Som t.ex.. Jag var tillsammans med Morgan och Mattias var tillsammans med en tjej som heter Ida. Jag och Mattias blev helt plötsligt osams och vi pratade inte alls.. Sen snackade vi lite och hans tjej hörde av sig och skrev nå typ fittigt... Morgan torka seriöst mina tårar i typ 2-3 timmar och försökte få mig på bra humör eftersom han visste att Mattias var min bästa kompis. (vilket var as snällt!) Jag är ju sams med dom alla nu, kanske inte riktigt Morgan men aa..

Hoppas att jag förklarat alla saker tillräckligt bra för att ni ska åtminstonne ge fan i o gå på allt och alla. Falköping... Yes idioter!

Gillar