Min pojkvän!

Postad i: Drömmar, Deep shit, Vardag.

Den 21 september 2012 så träffade jag en person som jag inte kände, som jag knappt visste existera.
Han hade sett mig tidigare och hälsat på mig på andra ställen men jag hade inte brytt mig. Jag gick förbi honom som om han bara var luft. Jag hade inte ens sett honom tidigare och jag var verkligen en idiot när han skrev till mig några månader tidigare. Vi sa upp kontakten, jag var elak. Jag var sårad och jag ville verkligen inte ha med killar att göra. Jag sårade en person som nu betyder jävligt mycket för mig.
Vårt förhållande har gått upp och ner men allt är perfekt nu, det enda jag vill ha är HONOM!
Han är snäll, söt, gullig, underbar, rolig, grym, han är helt enkelt perfekt! 
Det är många från min och hans sida som inte gillar vårat förhållande, men jag bryr mig inte om vad ni tycker! Är ni mina vänner så borde ni vara glada så länge han inte skadar mig i alla fall.
Folk som hatar mig går emot förhållandet och ljuger, nice try bitches! Jag bryr mig verkligen inte om vad ni säger! Jag älskar honom otroligt mycket och skulle spendera var enda sekund med honom om jag kunde. Jag ska vara ifrån honom i 4 månader för att jag ska plugga på annat ställe, det är något jag verkligen inte vill men det kommer bli helt underbart att träffa honom efter det!
Jag har ett halsband runt halsen som han brukade ha på sig, det har suttit där sen han tog på det. Oavsett vad så kommer den alltid sitta där (om han inte vill ha tillbaka den då)

Älskling..
Du är en av dom finaste människorna jag känner, vi har bråkat mycket, vi har sagt mycket dumt till varandra men jag vill bara blicka fram. Jag sa att jag aldrig skulle skriva ut någonting men du kan ju inte veta om det när du ska få läsa det själv. Jag älskar dig så otroligt mycket och jag ångrar att jag varit så elak mot dig i vissa stunder. Du står vid min sida när jag är ledsen, du stanna hos mig fast jag behandla dig som skit, du stanna fast du var osäker över förhållandet. Du är speciell, du är underbar! Låt ingen säga något annat. Om jag kunde så skulle jag ge dig precis allt du vill ha, kommer alltid stå vid din sida oavsett om det tar slut mellan oss. Det finns så himla mycket att säga om dig men just nu så vill du ha svar på facebook

Glöm aldrig att jag älskar dig och du har redan gett mig allt jag vill ha... Dig!

Gillar