Lite babbel-morgon.

Postad i: Vardag.

Idag är en helt okej dag trots kyla och allt vad livet bjuder på. Jag vaknade 07.15 i panik och ba ''HELVETE LEAH BÖRJAR Ju 7!!'' men insåg att min pojkvän var borta, han låg inte i sängen där jag parkerade honom igår.. Tittade snabbt upp mot Léahs säng och insåg att hon också var borta så försökte höra ifall jag kunde höra om dom var i köket eller liknande.. Helt tyst hemma så jag plockade upp telefonen, jätte trött och skriver i lite små panik ''Förlåt att jag inte vaknade, hoppas det gick bra!'' när jag tillslut insåg att dom redan åkt mot dagis. Jag skulle kunna säga förskolan också, ifall det är föräldrar som läser och blir arga över att jag fortfarande inte uppdaterat mitt ordförråd från dagis till förskolan nu när dom faktiskt heter så... Ja, vi kan bråka hela dagen osv men jag är fast för dagis. Inte bara för att jag alltid har sagt det utan också för att min dotter fortfarande är liten och då låter förskolan faktiskt inte så passande, hon är ett dagisbarn, inget förskolebarn. Visst det är skit häftigt att ens bebis går och blir vuxen men NEJ! Här har ni en mamma med extrem ångest över att hon börjar bli stor. Hon tjatar om bebisar, hon vill ha bebisar, bebisar är fina, syskon osv osv. Hon är min LILLA. Jag får sådan ångest över att hon snart kommer vara en tonåring som tycker att jag och hennes pappa, mormor, farmor osv är dom mest töntigaste på jorden. Än så länge så är vi ju så kramgoa.. GAAAH! Jag har ju själv varit i en period där man tycker att mamma och pappa kanske borde gå hem och lägga sig istället för att vara här och visa sig framför mina vänner..
Dock inte lika mycket pinsamhetsångest över pappa. Han pratar väl inte gärna med folk i onödan. Han var bara den man höll alla hemlisar ifrån egentligen. Konstigt då pappa i de stora hela inte riktigt läxa upp mig som mamma gjorde. Nu menar jag inte med slag osv utan mer att hon var den som förklara rätt och fel medan pappa höll med mamma.

Jag har nog faktiskt, trots en trasig uppväxt blivit helt okej som människa. Självklart är det en hel del människor som tycker illa om mig antingen för hur jag var som yngre då jag söp en hel del och helt enkelt var väldigt anti- allt och inte direkt hade någonting jag kände att jag levde för. Nu är jag för det mesta bara hatad för att jag ALLTID säger vad jag tycker eller för att tjejer blir tillsammans med något utav mina ex eller för att tjejer blir tillsammans med någon utav mina bästa vänner. Det ligger som någon svartsjuka där istället.. Fattar inte varför för jag skulle vara ärlig bara någon fråga men istället ger dom mig en syn utav hat för att mina ex eller för att dom inbillar sig någonting som egentligen inte är sant. Tråkigt dock ifall man faktiskt känner tjejerna och har varit nära vänner innan. Varför ska det förstöras för att någon kille kanske inte glömt sina känslor för mig? Eller för att det varit något annat? Jag menar.. Det är ju inte mitt fel men jag skulle absolut vara ärlig ifall någon bara fråga istället för att vara vidrig i sitt beteende och hota. Jag får ju allting, ifrån dom som de litar på mest. Ibland deras partner, ibland deras bästa vän liksom. Deras konversationer t.ex.

Nu sitter man här istället och är relativt nöjd med livet. Jag har visserligen en hel del kvar innan jag är helt nöjd eller vad man säger. Både jag och Léah.. Léah arbetar vi med aktivt för att hon ska få bort sin såkallade ångest som läkarna kallar det. Jag har länge jobbat på att Léahs vardag ska kunna bli så normal som möjligt med familj, släkt och umgängen men systemet och människorna själva liksom motarbetar mig istället för att prata med mig och komma underfund med en lösning. Annars så fungerar jobben bra och skolan. Jag kan snart, snart officiellt säga att jag är färdigutbildad till det jag vill bli och jag arbetar just nu där jag trivs men inte riktigt vad jag vill göra men det är ändå någonting. Bra jobb, bra personal, bra allt ungefär.

På tal om ingenting i mitt bladdersnask så ska jag SNART äntligen få semester, det ska bli så himla skönt att få komma bort, vila och ''älska livet'' lite smått haha.. Vilan och att släppa alla problem kommer absolut vara skönt ett tag. Mä det här så vill jag egentligen bara säga godmorgon och ta en kaffe innan jag somnar igen. Det är ju så kallt hemma så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen... USCH! Dom skulle fixat termostaten tidigare i veckan men troligtvis blir det senare då det saknades någonting. Dom behövde dessutom beställa en ny termostat. Vi får väl se!

Gillar