Kränker ditt utseende.

Postad i: Deep shit, Tips, Vardag.

Har ni tänkt på att folk kränker folks utseenden hela tiden?
Gillar killar ditt utseende så är det en hel del brudar som inte gillar ditt utseende. Varför? Jo det måste väl vara för att brudarna tror att dom kan ändra killarnas åsikter bara för att brudarna skriver en liknande kommentar - ''Du är ful, äckliga slampa.'' Eller någonting i den stilen, det brudarna inte fattar är att killar inte bryr sig om vad andra brudar tycker om andras utseenden och sånt där, det är bara ett tecken på dåligt självförtroende eller för att hon tror att killarna ska välja henne istället men seriöst.. Vem bryr sig?
Jag är inte snyggast i världen, frågar ni mig så är jag inte fin för fem öre men jag ser ut som jag gör, min insida är som den är! Mitt utseende har brister precis som ditt, Din insida har brister precis som min! Men vet ni vad? Oroa er inte över det, ingen är perfekt. Vill killen/tjejen inte ha er för den ni är, är dom verkligen värda att kämpa för då? Om vi bryr oss om vad alla i världen tycker så finns det ingen människa som är fin, snäll, underbar eller speciell/unik. Men alla är unika för mig, alla har sin egna utstrålning.
Oavsett om jag gillar dig eller inte så vet jag att du är unik! Du är unik för att det inte finns någon människa som är som du! Det enda du behöver göra är att vara den du är och trivas med det! Varför ska du färga ditt hår, klä dig sexig, ta kort på dina pattar/ dina magrutor, dricka alkohol, slåss, leva jävel, behandla dina nära som skit, röka eller snusa bara för att folk ska respektera dig? Jag respekterar folk som är sig själva, ni som är det ni är och verkligen står för det, ni är OTROLI
GA!


Det jag vill säga med inlägget är att du INTE ska haka upp dig på vad folk säger om dig förutom om det inte stämmer t.ex att du ljuger, skadar folk osv för då kan du ju bättra på det lite.
Du är speciell, du som läser det här, även dom som inte läser det här. Var rädda om varandra, mobbning kan leda till självmord. Och du lär ångra dig otroligt mycket om du skadat en person så illa!


Gammal cp bild! Jag bjuder!

Gillar