Jag spricker?!?

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Vaknade precis och så jäkla ont i magen på riktigt.. Inte sådär "onej jag ska föda" utan mer som "Va i h-vete?!?! Ja spricker!" Visserligen vet jag inte hur de känns innan man ska föda, om de nu inte va det som kändes innan jag åkte in sist för isåfall va det ju ingen fara. Jag käkade lax och måla apelsiner när mamma tyckte att vi skulle åka in.
Bebisen har varit vaken typ hela gårdagen och nu hela natten. Den sparkar och pressar ut fötterna på exakt samma ställe som den gjort i ca 2 veckor så jag är obeskrivligt öm på den punkten mellan revbenen och höften på vänster sida. Det känns lite som den träffat saker den inte borde träffa men det går ju alltid över som tur är! :)

Idag så tänkte jag att jag skulle börja dagen med att äta frukost, gå in i duschen och sedan vila en stund innan jag fortsätter med rummet. Jag har lite böcker som ligger på golvet. Dom har jag inte tagit upp just för att jag har problem med att röra mig hur jag vill och att böja sig ner med en mage som säger tvärstopp och dessutom typ skriker "räta på ryggen fetto!" Fungerar inte. Det gör alltså jäkligt ont + man når ändå inte så man måste sätta sig ner på golvet, plocka upp böckerna och sedan lyckas på något vis att ställa sig upp. Helst ska någonting bra stå i närheten så man kan ta hjälp o ställa sig upp men jag glömmer alltid bort de så jag måste typ krypa över hela lägenheten eller ropa på mamma. Vad vore jag utan henne i detta läge? Haha..
Har dessutom några lådor som är i kastade med produkter jag fått och annan skit som jag ska gå igenom. Ska faktiskt skicka en hel del till en tjej men kommit massor i vägen vilket hon vet om. Förut va de ba att jag var trött och ibland behövde vila och sen blev de att jag hamnade på sjukhuset o allt de där så jag ska ta tag i de, jag lovar! Hahaha :P

Vad händer annars idag?
Jo mamma ska på möte, Lillis går i skolan och jag ska egentligen bara ligga i sängen då jag inte får göra så mycket mer än så men jag har ändå tänkt att röja en hel del.
Dessutom ska jag och mamma lyckas få min lillebror till att städa sitt rum. Har försökt med de i kanske 2-3 veckor men allt man får höra är "kan ni hjälpa?", "det är livestream nu" eller "jag gör det nu." Lite som när man själv var liten.. Förstår hur jobbigt mamma egentligen måste haft de. Jag kasta allt jag hade precis överallt och drog ut med kompisar för att sitta typ bakom Coop, röka och chilla med musik. Gangster ungen.. Något.. Tänker man tillbaka på hur man själv var egentligen mellan 11-14 år så vill man bara skalla väggen.. Va fan gjorde man egentligen? Röka, drack, chilla med 18-22 åringar och åkte crossmoppe. Oj så tufft. Man tänker ju lite nu sådär "gå hem och lek med dina barbies som ändå liksom fanns i ditt liv tills du va 14." Men kul hade jag ändå så att klaga är dumt även om man tycker sandlådan hade varit en bättre grej ändå. Jaja skitsamma.. Har typ världens torka på livet känner jag..

Gillar