Imorgon åker vi.

Postad i: Vardag.

Kan inte riktigt säga godmorgon nu men vi säger god förmiddag istället haha. Vi har hunnit vara på en inskolning med sonen och nu sitter man och pluggar inför kommande kurs, det känns som att den kan bli lite dryg att greja med men nog ska vi ta oss igenom den också! Provet för förra kursen är den 18de så de ska vi allt försöka hinna med det också.

Idag ska vi packa iordning väskorna jag och grabben, vi ska åka på hotell och sova borta hela helgen, jag kände att varför inte dra med honom på det? Då får vi vila lite också vilket kan vara skönt!
Barnen kommer spendera tid med mormor och några fler så dom kommer ha det underbart undertiden och det tycker jag är suveränt och tryggt när man far iväg.

Dessutom till pojkvännens fasa ska vi gå på dollarstore eftersom vi inte har det här så måste man utnyttja situationen och göra de när man väl kan. HAHA!
Helt ärligt ska ja se om dom har tavlor och färg. Jag målar en hel del. En del har åkt i soprummet och en tavla har pojkvännen satt upp i sonens rum faktiskt. Jag målar för att de är kul så har egentligen inget intresse för att spara dom. En del blir finare och en del blir fulare, dom ryker ändå i soporna haha.
Léah har lite intresse för det men inte så mycket än. Hennes har jag sparat. Kan inte slänga de faktiskt. De känns inte rätt haha..

Gillar