Helvetes natt.

Postad i: Vardag., Deep shit

Legat vaken hela natten för när jag låg och höll på och somna så kändes det som att rummet snurra fast jag blundade, så jag bestämde mig för att titta och hela rummet snurrade och jag fick hjärtklappning. Slutade med att jag faktiskt kastade mig över mamma och jag spenderade några timmar i hennes famn medans hon försökte få mig att andas lugnt, tänka positivt osv.

Har ju hört att jag har panikångest och depression. Depression kan jag tänka mig för jag är inte alls som jag var förut. Det går inte en dag utan att jag tänker negativt men jag vill inte få det här till panikångest.

Jag blir yr osv i takt med att min mage får ont. Jag vet att jag är smal så den som tänkte berätta det, slösar bara sin tid!
Jag har haft navel piercing och den togs snett och kanylen var smutsig osv så naveln vände sig ut och in BOKSTAVLIGT. Jennifer (min brors ex) försökte hjälpa mig sätta tillbaka piercingen när den åkte ur en gång och det visade sig ganska bra att det var det vidrigaste vi hade sett det året iaf. Usch!

Har även andra problem med magen som hänt och dom har misstänkt så sjukt mycket kring min mage nu så jag vill fan ha svar på vad som är fel med min kropp. Vad kopplar ihop min smärta i magen med "syrebrist" i huvudet? Är det något som kläms, har jag något i magen, behöver jag rensa magen, är det inbillning? Ge mig något att gå på istället för att ni ska dra era egna teorier om vad det KAN vara.

Jag är 17 år, sitter med depressioner varje dag och jag har haft en taskig uppväxt med mycket alkohol kring mig (inte mamma eller pappa) och trott redan sedan jag gick i 2an att det kanske var dags att lämna efter mig. När jag börjar må bättre igen så kommer läkare som inte tittat på mig och säger "jo men du kan dö, det kan vara farligt, vi har inte tid" sug *** ni jobbar som läkare för att hjälpa inte för att förstöra se kom igen, ge mig allt ni har.

Jag är beredd att ta alla svar som finns i min kropp bara jag får veta!

Gillar