Greja o dona.

Postad i: Vardag.

Godmorgon folket!

Jag vaknade vid 8, alltså för lite mer än en timme sedan. Inatt var en såndär fucked up dröm natt.
Jag somnade och drömde, vaknade, somnade om och fortsatte drömmen där jag sluta. Det höll på så ett antal gånger. Det var många kompisar ifrån Degerfors osv som var med i den. Fett konstig dröm!

Igår fixade jag iordning det mesta i mitt rum. Ställde upp tvn på tv bänken, ställde upp mina datorer, telefoner och datamusar på hyllan. Har som en bänk till sminket också. roligt när jag sällan använder smink, haha! :p

Idag ska jag ställa in spegeln på rummet och skulle egentligen ta och ställa in mormors kista på här också för den har gått i generationer typ så nu får jag den efter mamma för att liksom ge den vidare ifall jag får barn vill säga. Mormor dog när mamma var ca 10 år och alla hennes saker är kvar så det känns liksom som att det betyder mycket om den får pendla iaf ett tag. :)

Idag kommer jag fundera ut videos så har ni idéer så kan ni ju lägga en kommentar eller skriva privat :) tänkte på en sak när jag skulle gå på toa förut.. Helvete va stor ena toan är faktiskt. Kanske inte ser så stor ut på bilden men de får nog plats fan ett halvt hockeylag. Haha!


Gillar