Godmorgon, late bloomer.

Postad i: Vardag.

Vaknade nyss och har fortfarande jävligt ont i halsen men den kan väl inte bli hel efter första tabletten så det får fan i mig göra ont ett tag till eller va säger ni gubba? ;) Hade väldigt svårt att sova inatt för tankarna sprang liksom omkring i huvudet och jag fick inte stopp på dom men typ runt 4 så tröttna tankarna och vilade ett par timmar. Så skönt när tankarna tar en paus!
För övrigt så kollade jag på skräckfilmer inatt och dissade alla som skrev till mig. Körde en liten sneaky ''Jag sov'', Jag orkar bara inte med världen ibland eller jo det gör jag väl men inte människorna som lever runt omkring. Lite taskigt å dra alla över en kant men inatt så behövde jag bara mig själv! Funderar på att gå ner o göra lite te eller kaffe. I vanliga fall hade ja ju inte tvekat på te eller kaffe men te är mildare för halsen när jag är sjuk iaf.

Btw, fick många sms igår efter mitt fina inlägg om att någon kunde komma o kolla film med mig inatt.. Jag skrev komma o kolla film inget annat, och ja är inte singel så mina killpolare.. Take it chill.

Idag ska jag ta de chill så mycket jag kan och kanske bara dreama mig bort i min säng och kanske ta en mysig dusch? Hmm lövely if i do that! Annars händer nog ingenting. Ska väl kanske bara ta det lugnt och bara mysa med mig själv. Vill inte träffa någon ifall jag smittar någon och dessutom så gick jag till skolan i måndags o tisdags (?) med halsfluss så man får väl se om man smittade någon där. Jag vet inte hur skiten smittar men den borde väl iaf smitta som vanlig sjukdom??
Nä nu ska jag göra lite frukost så jag kan ta tabletten sen. Puss!En bild sen igår när jag lekte fjortis innan ehm.. Läkarn var det ju! (a)
<

Gillar