Godmorgon!

Postad i: Deep shit, Vardag.

Detta inlägg är tidsinställt då jag troligtvis ligger och snarkar som en Björn just nu. Både dagar och nätter är väldigt svåra och jobbiga att hantera. Kan brista ut i gråt för att jag inte kan träffa mina vänner, må bra eller leva vanligt som jag gjorde innan. Det är svårt för folk att verkligen se och förstå oss med psykisk ohälsa.

Vad skapade den?
Hur hanterar man den?
Hur blir man av med den?

Varje dag blir en kamp men jag är beredd att sätta allt i min styrka, allt i min tanke för o bli frisk. Jag tänker träna och min träning börjar nu.

Idag SKA jag ut o gå, tänka positivt, lägga upp en plan och köra fullt ut. Jag har låtit andra styra mitt liv och mitt mående men idag är det slut. Jag ska tänka på mig själv och den personen som gör mig ledsen eller skapar ett enda ångest anfall ska ut ur mitt liv för alltid och det står jag fast vid. Jag ska bli frisk, jag ska bli det innan sommaren. I helvete heller att jag tänker må såhär i flera år. Jag ska trotsa BUP, psykologer, dietister, sjukgymnaster och allt. Jag väntar inte längre. Jag är 17 år och mitt liv börjar nu.

Gillar