Funderingar kring barnet + städning.

Postad i: Vardag.

En paus ifrån städandet just nu. Hjärtat, alltså ja mitt riktiga hjärta tycker att det låter som en utmärkt idé eftersom den har lite hjärtklappning. Antingen har jag rört mig för mycket eller så har jag lite små ångest. Tur jag inte vet skillnaden så mycket sen jag blev gravid, haha!

Barnet har dock vaknat och sparkar på allt han/hon kan så känns lite ibland som att den sparkar på både kräkreflex och pisseblåsa. Kanske dags att börja gå omkring igen så den somnar? Känns som en bättre idé annars ska du få smaka på en lergigan din plutt. 😈 (lergigan - tablett mot illamående) jag blir dock väldigt trött typ 2 timmar efter jag tagit den men, men jag sover ju iaf bra då. Haha!

Satt och fundera lite precis och insåg att det är helt sinnesjukt och jag måste sluta äta som en häst. MVC läkaren sa i onsdags att mitt barn var ca 20 cm lång inuti mig och ganska så tjock.. Ungefär på söndag så ska den vara 15 cm lång.. Den är alltså för tidigt utvecklad på nå vis och den ska inte vara 20 cm lång förrän i slutet på nästa vecka men då är den väl säkert 25-30 cm istället. :O Hennes reaktion när hon mätte den var lite "Oj va stor den är för att vara i dig. Den är jätte stor för sin ålder."
Kommer de ut en 5 åring kanske? ;) haha lite rädd är jag faktiskt ändå. Hahaha! :')

Nä nu måste jag fortsätta städa så att jag ikväll sen bara kan ligga i badet och se film. Hörde förresten att man inte får bada mer än 10 minuter för att förlossningen kan starta? Är det sant för isåfall riskerar jag det varje dag.. XD

  • Postad i: Vardag.

Gillar