För mycket tankar.

Postad i: Vardag., Drömmar, Deep shit

Ligger i soffan. Vaknade för en liten stund sedan och ville nästan skrika. Jag grät lite i natt igen, inte ens förvånad längre. Förut grät jag aldrig men nu ser jag mer sorg än glädje. Jag tänker hela tiden på mina små bröder och försöker alltid få kontakt med dom. Dom får inte kontakta mig, dom får bara inte. Jag gråter lite om kvällarna.. Tankarna kring er är så sjukt smärtsamma. Jag kan inte ens le längre. Mitt leende är fejk och jag ser mig själv som fejk, helt värdelös faktiskt. Har förlorat några av mina bästa vänner och nästan förlorat mina små brödet. De smärtar att veta hur ni mår och det ni går igenom. Jag vet själv hur det var.

Om ni bara visste hur mycket jag tänker på er, gråter över er..
Varje kväll så öppnas mina tankar. Jag ligger i sängen, kollar upp i taket och önskar att ingenting hade/kommer hända er. Nästan varje natt drömmer jag om att jag får ett samtal... Ni ligger på sjukhus eller är borta föralltid. Jag vaknar med stor panik och oro varje gång.
Det gör ont att se er så ledsna som ni är. Soc och polisen har alltid velat prata med er men ni får aldrig prata med dom själva. Ni blir mutade för att hålla tyst.

Jag älskar er mina otroliga och starka små bröder.
Razmus, hampus, kim och Jacob. Razmus var ute och lekte med en kompis när bilden togs dessutom gillar han inte alltid att vara med på kort

Gillar