Fattar inte varför

Postad i: Vardag.

Jag har funderat på ifall jag ska nämna någonting eller ifall jag ska låta de passera precis som allt annat här i livet men jag tror faktiskt att det är dags att nämna någonting och varför jag gör det på bloggen är för att jag VET att dom flesta utav alla jag känner (och inte känner) läser min blogg och väldigt många kan säkerligen relatera till vad jag skriver om i det här inlägget. Det är vanligare än man kan tro!

När man blir gravid så är ALLA pluttinuttia och folk man känt men inte hört av på år o dar hör av sig om att kontakten måste bli bättre, Gud va dom saknar en m.m.. sen kommer barnet och alla är intresserade första månaden.. sen slutar dom höra av sig. Man är ju inte lika kul längre, man kan ju inte "leva" ifall man fått barn..

Det är jävligt tråkigt när det händer men sen har man en jävla fruktansvärt irriterande sak som faktiskt är VÄRRE. Det är människor som säger upp kontakten, blockar, raderar, slutar höra av sig osv bara för att man skaffat en pojkvän eller en flickvän. Varför? Aa okej jag förstår några. Det kommer låta som jag är världens diva just nu men jag vet att några var intresserade utav mig, en del har t.o.m sagt att dom älskar mig m.m och att dom rök.. det var fruktansvärt tråkigt för dom har stått mig så jävla nära.. MEN jag förstår dom ändå lite grann ifall det är "jobbigt" även om det är trist.
Andra tycker väl bara att man är ointressant, tråkig eller liknande. Jag vet inte helt ärligt...

Jag älskar mitt barn och tycker om min kille väldigt mycket. Dom tycker om varandra galet mycket (iallafall tycker min dotter om honom helt sjukt mycket.) men jag tycker om mina vänner också, dom/ni är så himla viktiga för mig.. Vi har alltid kul oavsett vad!

Vet inte riktigt vart jag vill komma med de här inlägget mer än att det är riktigt tråkigt och sådär. Dock hoppas jag att ni/dom förstår att jag inte jagar folk. Har ni trampat in och sedan ut så lär ni få stanna där.

Nu måste jag sova, ögonen går i kors.

  • Postad i: Vardag.

Gillar