En fallande tår av saknad.

Postad i: Vardag., Drömmar, Deep shit

Jag tänker tillbaka till sommaren då vi umgicks som mest. Jag hade så himla kul med dig!
Varje gång du frågade om vi skulle träffas, varje gång ditt namn nudda min display, varje gång någon sa ditt namn, varje gång du kramade mig så log jag. Jag ler än idag när jag tänker tillbaka på hur det kunde blivit. Kanske hade vi gjort något bra utav allt, kanske var det aldrig meningen. Kanske gjorde jag rätt som lät henne gå först?

Inatt är mitt hjärta fyllt av saknad och huvudet exploderar utav tankar men jag ler. Jag ler för jag minns hur det är att vara i dina armar. Jag minns när vi satt där mitt i natten på stora vägen och bara garva. Jag var så trött, jag var så nervös. Även fast jag känt dig så länge så blir jag grymt nervös fortfarande när jag hör ditt namn, när du skriver till mig och när mina tankar vandrar. När vi är med varandra så känns det som att hela kroppen ska ge upp, jag blir nervös, jag små skakar och jag ler. Jag antar att fjärilarna i magen från första dagen jag såg dig visst aldrig kommer flyga iväg.

Tänk om jag bara tagit chansen till att göra någonting bra utav allt. Om nätterna håller du mig vaken, om dagarna får du mig att kämpa. Du stöttar mig i alla lägen, du förlåter mig för allt, du är en så grymt bra människa men ibland så har jag bara väldigt svårt att visa vad jag känner, min tacksamhet, ja allt!

I flera timmar har jag legat och tänkt på stunderna vi myste, stunderna då jag släppte henne före, stunderna vi gick omkring och alla första och sista kramar när vi sågs.

Jag vet att ingenting någonsin kommer bli som förut men lova mig en sak.. Lämna aldrig min sida. Du är viktig för mig i både vått och torrt. Jag litar på dig mer än vad jag litar på mig, jag känner mig så trygg med dig.

Allting blir inte riktigt som man tänkt sig men detta sumpade jag.. Allting händer av en anledning? Nej, jag är bara inte smart nog att följa varken mitt hjärta eller det som är bäst för mig. Jag är rädd, jag kanske är trasig men jag vet också att du kan laga mig <3

Gillar

Kommentarer