Ask frågor. Pojkar, graviditet, boende.

Postad i: Vardag.

Tänkte att jag tar och svarar på en del frågor jag fått in på min ask. Kommer väl även göra en video någon gång men skriv gärna video efter frågan isåfall!
Men vi kör igång!

Vad är det bästa med graviditeten? - Jag tycker nog att det är sparkarna och att man blir tjock. Jag trivs sjukt bra med min kropp nu.

Du gillade ju en kille. Är han hemma hos dig i Ume? Såg på snapchat att du myste med någon? -
Nej. Han är inte här och jag har inte myst med någon på min snapchat? Isåfall hade jag ju inte sagt att jag ville ha honom.

Du tror ju att du får en pojk.. Kommer du bli ledsen och besviken ifall det visar sig vara en flicka? -
Men bara för att jag tror att jag bär på ett kön så betyder de ju inte att jag blir besviken ifall jag har fel? Jag blir glad oavsett. Den lär ju snora o prutta exakt lika mycket oavsett om de är en tjej eller kille.

Vart vill du bo? -
Jag vet faktiskt inte, kanske Göteborg eller något nytt ställe. Norge är också jäkligt fint faktiskt :)

Vart ska du bo när du fått barn? -
Jag kommer att bo hemma hos min mamma i början iallafall. Står i bostadskö men det är så sjuka köer på lägenheter.. ^^

När ska du föda? -
13 mars är jag beräknad men bebis kan ju komma precis när den vill. Man är aldrig 100% säker.

Vad snusar du? -
Jag snusar Göteborgs rapé portion. Tycker bättre om lössnus men alla klagar hela tiden på att de ser ut som kattskit + jag är så himla van vid påse just nu. ^^

Vad är finast på killar? (Utseendemässigt) -
Damn.. Ögonen, leendet och håret helt klart! Finns inge bättre än ett par fina ögon och ett as klirrigt leende! Det är ju nice när en kille sitter i lite chill kläder också. Gillar mys/slapp stilen. *.*

Vad gillar du med den killen? -
Sjukt mycket. Orkar inte skriva precis allting men kan skriva en hel del. Jag kan lita på honom till 120% oavsett vad det är, jag tvekar inte en sekund. Man är alltid glad när man är med honom, han skulle inte precis låta en må dåligt. Han har fina ögonen, underbart leende och är helt fucked up i huvudet. Även om det kanske inte låter så positivt så skulle jag inte byta ut de mot någonting annat.. Oavsett hur piss man än mår så blir man alltid på bra humör när man är med honom eller när man skriver med honom. Han kan fixa humöret/måendet på bara några minuter på dom mest konstiga, roliga eller irriterande sätt. Jag orkar inte skriva mer om de där men han är goals.

Vad är det med den killen du gillar? - Vadå "va äre med"? Hur ska jag veta de?

Vill du ha tillbaka något ex? -
Haha ja. Why? Goals.

Är du rädd för att dö själv? -
Absolut inte. Jag är rädd för att mamma o eller annan närstående ska dö men liksom inte på de sättet jag tror att du menar.

Har du cravings? -
Ja! Lax, ost och grädde. Ge määäj.

Favorit genre på filmer? -
Komedi eller skräck. Skräck är ju skit mysigt när man är två. Är dock inte "rädd" som alla andra brudar, oftast killarna som brukar sparka åt alla håll men ändå mys.

Fest eller myskväll? - Myskväll alla dagar. Palla med folk som pissar o spyr överallt när man kan mysa👏🏻

Varför är du rädd för förhållanden? -
För att jag alltid blir sårad eller skadad på något sätt. Önskar ibland att jag var den där bitchen som gick glad ur allting..

Vad längtar du mest till efter graviditeten? -
Att kunna äta som vanligt. Det gör fruktansvärt ont och magen blir full hela tiden så man måste "vila" hela tiden.. Ge mig mat! 😂😂

Gillar