Älskar dig, vilket skämt. ;(

Postad i: Patetiskt!, Deep shit, Vardag.
Kvällen började åt helvete men efter en stund blev den bättre. Ibland önskar man att spriten funnits där så man kunde supa bort tankarna men så kan man ju inte tänka? Det är liksom bara att visa det stora härliga leendet och hålla käft. Jag har fått bekräftat saker om mig själv idag iaf. Jag vart väldigt förvånad över att dom kom ur en mun jag pussat, och ur hjärtat på en person jag faktiskt älskat. Jag trodde aldrig att allt det mysiga jag kännt för honom helt plötsligt skulle förvandlas till en typ av mardröms liknande sak. Jag kommer nog aldrig gilla honom på samma sätt igen, iaf inte så sjukt mycket som jag gjorde innan dom orden slank ur munnen pån. Jag vet inte ens om jag kommer att kolla åt hans håll mer, känns nog mer som luft just nu. Jag vet inte ens om jag ska skratta eller gråta. Så jävla patetiskt allting så det finns inget. Det gick ifrån en liten jävla sak till något så stort, sjukt och smärtsamt.

Jag vill aldrig mer bli kär, vill aldrig mer känna den enorma saknaden till någon, vill aldrig mer behöva se någon i ögonen och säga "Jag älskar dig!" Dom jävla orden existerar inte, det gör allting värre. Oavsett hur gullig, snäll, rolig och snygg han än är. Jo tack, skenet bedrar jävlar.
Jag har aldrig någonsin sagt att jag är någon perfekt person som aldrig gör fel, aldrig någonsin att jag skulle göra det. Oftast har jag för mycket saker i mitt huvud ifrån mitt förflutna som gör att jag glömmer bort hälften av min nutid.. Ibland så tänker jag på min uppväxt, hur jag såg min mamma leva med -------. Jag ville aldrig att samma sak skulle ske mig, jag ville inte hamna snett för många gånger. Jag var rädd att göra fel i mitt förhållande och det gjorde att saker blev fel. Men alla är vi människor och oftast så lär vi av misstagen, inte alltid och inte aldrig.

Nu ska jag sluta skriva för hälften av er orkar inte med mig.
Godnatt hörni, eller Godmorgon.
Någon kär person som vill skriva på Kik? - mikkizlilja , skulle bli super glad! :)

Gillar