7 saker - Feel good

Detta inlägg är ett inlägg jag personligen älskar att läsa hos bloggare och vill ni göra ett sånt så snälla tagga mig i inlägget så jag kan få läsa de haha!

Jag ska berätta om 7 saker jag gör för att må bra och varför det får mig att må bra. Alla kan vi behöva dessa inlägg i jobbiga tider t.ex eller så kanske vi bara delar saker gemensamt vilket är kul att läsa om.

1. Jag brukar försöka ta mig tid till att måla. Jag älskar att måla canvas tavlor och även att kladda på papper vilket är otroligt rogivande och kul. Jag får som släppa allt en stund och fokusera på någonting annat i livet.

2. Tar en stund för mig själv på kvällarna. När barnen somnat kan jag kura ihop mig i sängen i min värmefilt och bara spela på mobilen eller titta på serie. Det gör så mycket för återhämtning!

3. Att bara stå inne på toan, smörja in håret i hårmask, tvätta ansiktet och fixa lite extra med mig själv för att boosta mig själv lite smått.

4. Ringer min mamma. Haha denna är så sann. Jag ringer alltid min mamma om jag är ledsen eller arg, även om jag är glad men asså det är SÅ skönt att prata med någon som boostar de bra i en istället för det negativa. All kärlek åt mamma! <3

5. Bygga lera. Ni känner mig nog vid detta laget haha!
Jag älskar att använda det kreativa i mig för att skapa saker, att skapa saker ur syfte för att må lite bättre är dock svårare eftersom de måste komma spontant!

6. Baka. Det spelar egentligen ingen roll vad jag bakar eller när jag bakar men jag blir glad varje gång. Dels super gott men bakar man något där man också kan vara lite kreativ så blir ja väldigt glad haha. Dessutom slipper jag tänka så mycket eftersom jag har fullt upp med att ha koll på saker.

7. Musik. Att lyssna på musik läker de flesta såren tycker jag. Tror inte jag behöver säga så mycket mer än ”musik” haha!

Detta var mina 7 Feel good saker. Vilka är dina?

Gillar