- Nu. - Igår. - Allmänt.

Postad i: Vardag., Deep shit
Jag skrev inte så mycket igår men som ni vet så drog vi ju till Göteborg för att kolla på Babes hand. Den har blivit mycket bättre och det känns bra!:) När jag kom ner så var jag lite små rädd över att sova breve honom ifall jag somna på hans hand eller något men det har inte hänt ÄN iaf. ;) Så mycket som jag skadat honom nu så vet man ju inte när det kommer. Haha! ;) Blev as sur på en gammal tant där som inte tog hänsyn till någonting. Det var en sköterska som kom ut och sa "dr blabla är upptagen med en liten pojke så det kommer ta en stund innan han blir klar. Ni får nya tider eller så får ni vänta lite extra tyvärr." Alla satt tyst och väntade eller fick nya tider förutom en tant. Hon sa " När är nästa tid?" sköterskan - "den 4/4?" tanten - "Så länge kan jag inte vänta! Jag har ont och då måste han kolla snart..." Sköterskan - "Finns tyvärr bara den tiden annars måste du byta tiden med den lilla pojken." Tanten - "Då får du göra det!'" Så hon fick den tiden och det tycker jag är fel då den lilla pojken hade behövt den bättre... Å så sur jag blir ...
Just nu spelar babe Gta V på sitt xbox och vi lyssnar på musik. Funderar på att sparka iväg honom så han hämtar grejer åt mig bara för att jag är lat. ;) Idag har vi typ bara spelat Resident evil 5 som vi lånade av Jennifer och Robban. Har fastnat i det totallt..:p Men så fort man kommer helt in i det så måste vi vila. :p Han får inte överbelasta handen eller va det heter så då får vi ta de lugnt en stund. :) Snart är det nog även dags att åka hem för min del. Dock vet jag inte riktigt när eller så vidare då allt blev såå otroligt krångligt.
Sen den senaste tiden har jag även märkt vilka vänner som verkligen är svin och inte. Taskigt nog så kan jag fortfarande säga att jag saknar tiderna men nu är det som det är.
Ikväll vet jag inte vad som händer men ska försöka få in min Babe i ett bad tillsammans med mig och sen ha en mys kväll. :3 Känner mig jätte sugen på det!:) Nu tänker jag ta och tvinga honom o fixa saker åt mig. Får köra med utpressning i värsta fall. ;)

Gillar

Kommentarer