Header

Postad i: Vardag.

Idag är det dags, väskorna är packade, lillan har ätit frukost och vi är på rullning mot stan. Vi ska handla med lite käk så Leah har fram till vi kommer till Stockholm. I Stockholm hoppas jag vi hinner förbi och kan köpa någon hamburgare eller så åt tösen. Tåget går alltså nu vid 09.00 och vi är framme runt 18.00 ikväll om vi har tur.. usch fy!
Sömnen inatt var heller inge vidare så de sög extremt menmen.^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Äckliga sömnbrist. Varför kommer du ALLTID när jag MÅSTE sova? Om 3 timmar ringer klockan, ja lär inte ha somnat på minst 1,5 timme och då äre bara 1,5 timme kvar. Känns som jag inte ens kommer höra klockan alls..

Fett less på dehär. Jag har legat utan mobilen några timmar o försökt sova men det hjälper inte. Är typ kallsvettig om kroppen och hostar. Jag är fortfarande sjuk liksom. Men de lär inte hjälpa för jag lär ju ändå inte kunna sova på resan, testa resa 16 timmar med en två åring som har överenergi. Ooff lär icket bli lätt liksom.^^

Aja ger de 30 min på att försöka somna, går inte de så får jag ju gå upp och dygna. Inte mer med de liksom.

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

💢 Dag 5: Skriv och berätta om något som gör dig unik.

Jag vet faktiskt inte riktigt men jag frågade några vänner istället och här får ni deras svar! :)

Vet ej om dom vill ha sina ansikten synliga i bloggen så därför har jag täckt över.

Det ena tjejen menar med att jag är långsint är för att jag hatat henne mer än allt annat i många år och det tog långlånglång tid att ens försöka förlåta henne. Jag vred o vände jäkligt mycket utav det där men nu är vi relativt bra vänner och vi var jävligt bra vänner en gång i tiden. Tror heller inte hon tar dåligt upp över att jag skriver det såhär för hon hatade mig också. Extremt mycket haha!

Likes

Comments

Postad i: Mammas älskling

Idag vill jag säga godmorgon till er och också berätta för er att idag fyller min dotter hela 2 år!
Tiden har gått så äckligt fort att jag inte hunnit med alls!

Léah firas dock inte idag utan vi firar henne i början på mars för att vi ska hinna komma hem och för att inte kasta kalas när vi inte sovit efter resan upp och sen jobb där så blir i mars men lika bra för det! <3

Idag ska vi kramas, gosas, leka och mysa till en film med massa gott och hoppas på att vi kan få en fin dag med relativt lite hosta och relativt lite feber. Vi har ju sjukstuga här på hennes födelsedag också. Hmm

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Jag har kommit till dag 3, punkten på listan där jag faktiskt inte har något svar. Jag inspireras utav väldigt många utav olika saker så det är svårt för mig att säga vem som inspirerar mig mest eller sådär.

Så därför kör jag bara ett helt vanligt inlägg om min dag idag men ni får gärna dela med er om vem som ger er inspiration!

Vaknade runt 09.00, halsen åt helvete, feber osv så fick ringa chefen och hon svarade direkt ja ba sa hej -> ”Idag är du hemma, hör av dig efter rättegången o du är frisk så ses vi när du ska jobba igen.”

Så jag har konstant sovit idag inprincip.

Leahs läkare ringde och tog in henne för en akut koll för ögonen o febern osv som hon haft i ca 2 veckor. Hon hade feber på 39.9 och infektionsvärde på 16 (den ska ligga på 5 eller under.)
Hon äter inte jätte bra och hostar fruktansvärt och ögonen varar så nu har hon fått salva utskrivet och ska äta hostmedicin + alvedon då vid behov.

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Jag vet att det gått några dagar sedan jag gjorde listan men jag är sjuk, jag ha feber, åkt in på akuten 2 dagar i rad där ja varit nära att läggas in osv.
Har rättegången nästa vecka, prov på torsdag och jobb och allt är bara riktigt mycket just nu!

Hur som helst ”dag 2” nu kör vi!

💢 Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig.

Svaret på denna är väldigt enkel. Min dotter.
När jag ser min dotter så ler ja med allt jag har.
Hon är den som gör att jag går upp, den som gör att jag kämpar och hon har gjort mig till en bättre människa. Vi växer ihop, vi lever ihop. Mitt ljus, mitt allt!

Bilden är ifrån i höstas på mc Donalds. Mitt hjärta <3

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag är en vanlig dag med jobb, plugg och mycket mer. Jag har rethosta något fruktansvärt nu när jag är förkyld och äter massa zyx halstabletter och pimplar te.. Jag har inte lust att göra något alls förutom att sova egentligen men men man måste jobba så det är bara att bita i äpplet, ta en alvedon och fara iväg

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

💢 Dag 1: Skriv och berätta om ett av dina favoritcitat!

Jag tänkte alltså dela med mig utav mitt favorit citat och jag har faktiskt egentligen inte någon favorit citat men jag har ett som står ändå ganska högt upp!

Detta citatet gillar jag för att jag nästintill i hela mitt liv haft ett jäkla jobbigt liv med 1000 motgångar men jag står alltid upp med ett leende trots livet sänkt mig till under skorna.
Det är liksom ingenting någon ska behöva råka ut för. Till detta citatet så lägg ja in barnmisshandel, kvinnomisshandel, kvinnofridskränkning, trakasserier, cellförändringar, reumatism (RA) och så himla mycket mer. Ni som kämpar med något utav de, precis som jag i denna stund och i mitt förflutna som fortfarande kämpas med.. ni är krigare! Jag vet hur svårt det är att alltid vara stark men ni är inte svaga för att ni har en dag då allt verkligen suger för alla dagar känns som det!

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Godmorgon hörni!
Finns det någonting bättre än att utmana sig själv? Alla olika typer utav utmaningar. Nono de göre inte!

Därför tänkte jag att från och med imorgon svara på en fråga varje dag i 10 dagar.

Börjar med att skriva upp listan ifall det är någon annan som vill göra den ;

💢 Dag 1: Skriv och berätta om ett av dina favoritcitat

💢 Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig

💢 Dag 3: Skriv och berätta om din/dina inspiratör/er

💢 Dag 4: Skriv ett sms till en valfri person för att visa din uppskattning för denne!

💢 Dag 5: Skriv och berätta om något som gör dig unik

💢 Dag 6: Visa ett äldre foto på dig själv som du gillar, skriv varför

💢 Dag 7: Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv

💢 Dag 8: Träna i 30 min. Det kan vara en promenad. Skriv och berätta hur det kändes efteråt

💢 Dag 9: Beskriv dig med fem positiva ord

💢 Dag 10: Skriv en lista på saker som du är tacksam för

Imorgon kör vi DAG 1.

Likes

Comments