Yeeeey, Nu är det dags! Är ni lika taggad som jag är?
Med uppsatta mål och en super motivation så tror jag verkligen på att detta är mitt år!
Oavsett om jag vinner eller ej så har jag gjort den bästa insatsen för mig själv och för min blogg.

Så vad är mina mål med #nouw30daychallenge?

1. MASSVIS med fina bilder, kameran ska få följa med ut varje gång för att jag ska kunna fota dem alldeles speciella tillfällena!

2. Dela med mig av så mycket tips, idéer och inspiration jag bara kan! MINST ett om dagen!

3. Träning
Jag älskar träning, med och utan barn, och min tanke är att alla har inte tid för att åka på gym eller tror att dem verkligen inte har tid för att träna alls, så jag tänkte försöka få fram dem bästa övningarna ( enligt mig), för HEMMAträning!

Jag väljer att sätta upp dessa tre mål, och endast dessa tre, för det är så mycket som ingår i mina måluppsättningar.
Önska mig lycka till !!

Titta på dessa godingar här nere, min familj. Vad ska man annars ha snapshatfilter till???​​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Milas har ju blivit så "stor" nu så han börjat på dagis!!!! Jag har varit på inskolning med honom tisdag till torsdag, vilket gått super bra. Så vi testade lämna honom själv på fredagen mellan 10-14 och även det hade gått bra!

Man hör så många som är så oroliga och nervösa inför dagisperioden, om hur man ska klara av att lämna sitt barn där ledsen när man går och så vidare. Jag har faktiskt inte känt något sådant, förs nu igår när jag skulle åka och lämna honom. Jag fick bara en stor klump i magen och tänkte på allt han skulle kunna utsättas för på dagis ( även om han har superfantastiska fröknar!) - så är man ändå orolig och tänker på allt det värsta.
Jag bara kände hur tårarna ville falla ner när jag satt där i bilen och körde honom till dagis.
Över förväntan så gick det bra, inte en ledsen min när fröken tog han i handen och gick in till dem andra barnen och jag gick åt andra hållet. Och jag klarade det faktiskt väldigt bra jag också vid själva lämningen. Efteråt så passade jag på att damsuga ur bilen och göra lite småsysslor så jag höll mig sysselsatt.
Douglas hämtade och det hade gått så bra !! Nu kör vi på nästa vecka på allvar ! - SPÄNNANDE!

Likes

Comments

Hej!
Har nu snöat in mig på att jag ska börja skriva igen och faktiskt försöka göra något av det här. Jag ser väldigt mycket i fram emot detta och jag hoppas ni kommer trivas lika bra som jag här hos mig!

Mikaela Bernström heter jag. Lever med min fästman Douglas och tillsammans har vi våran fantastiska son Milas som är född 2016-07-25 tillsammans.

Min blogg har ingen kategori för VAD jag faktiskt kommer skriva om, utan det kommer väl när jag känner att jag hittat min rätta position i den här världen. Men fram tills dess kommer jag skriva mycket om träning, dela nyttiga recept, familjelivet i huvudposition kan jag tänka mig haha, åsikter, tankar, hur vi lever och ja ni vet. Allt.

Jag HOPPAS att ni kommer att trivas här hos mig!
Ni kan nå mig på : mikaelabernstrom@live.se.

Likes

Comments