​Känner att allt börjar igen.. att allt känns så jävla tröttsamt.. att man ska ställa upp för allt och alla och sen när man väl sitter där på helgen med barnen så är det absolut ingen som hör av sig. Och är de någon som gör det så är det för att jag lagt ut någon arg text.. men igentligen.. orkar inte ens bry mig. men det visar ju bara vilka som är riktiga vänner.

Wheels and wings.. jag grät och jag grät hos dig och berättade precis vad jag kände inför det.. hur jag kände med allt som har med bilar, familj osv att göra. Du gav mig löften, det var fler än du.. och nu får man veta att man står där själv med barnen igen. Så vet ärligtalat inte om man ska skita i det ändå. Tråkigt nog.. Gud vad jag saknar förra sommaren, vad jag saknar våran cadillac. Då man alltid kunde dra ut på raggen när man ville. Nu känns det bara som det är jobbigt för att jag har barn. Att det inte är någon som tänker på oss överhuvudtaget. 

jag orkar inte med sånt här skit längre. hade varit så jävla gött att bara packa bilen, och kört långt härifrån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi blev inte bra för varandra, tog varandra förgivet,
glömde bort i nöd och lust.
dem säger, att tiden läker alla sår, men livet lämnar alltid spår,
så delar av det som vi va finns alltid kvar!

det brinner i bröstet..

Likes

Comments

​Ännu en dag med tjafs.. det blir alltid så, så fort jag behöver hjälp eller ställer krav så blir det tjafs. Men det borde vara din skyldighet, du borde veta bättre än såhär. Men som vanligt ska jag lösa allt själv. Jag är så fucking trött på det. Jag har konstant ont i huvudet, jag kan inte sova om nätterna, och jag oroar mig så sjukt mycket. Jag är slut, helt jävla slut.

Likes

Comments

"inget kommer förändras"
det var det vi sa, det var det vi lovade varandra..
allt förändrades på bara ett par dagar, och det känns som jag har förlorat dig..
ensam, igen.

Likes

Comments

Jag glömmer aldrig bort min polare han tittade på mig och sa:
Känner du vinden som blåser i stan?
Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
Jag hörde någon blåste honom en dag.
Han är borta, nu finns bara drogerna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan
Men vinden han prata om blåser idag
Jag undrar: Går jag ensam här,
eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För den här går ut till våra saknade vänner.

Likes

Comments

När man väl börjar bli på topp så kommer de dagar som är jobbiga också. Imorse förlorade jag min farmor.. En jobbig situation, då hon inte stått mig nära på många år. Vi hade precis börjat få tillbaka kontakten. Men även en person som jag under hela min uppväxt umgåts med, växt med & varit med. En person som på den tiden stod mig sjukt nära, någon som man träffade nästan varje helg när man följde med pappa för att mecka, bygga och ja göra allt det där man inte fick för mamma. Någon som man alltid fick köttfärs limpa hos, någon som man alltid spelade bingolotto med. Men även någon som man förlorade kontakten med när hon valde att flytta. Men som man nu började få tillbaka kontakten med, så många gånger jag lovade att komma upp - och som jag aldrig gjorde. Det lär man ju få ångra nu. Det är en svår situation. Klart man är ledsen, och jag har svårt att gråta och visa att jag faktiskt tycker det är jobbigt. Det kommer vara jobbigt ett tag, men det kommer bli bättre. Inom kort ska vi hela familjen åka upp för begravning, det lär bli jobbigt. Jag hatar begravningar. Men det kommer bli bra till slut. Vila i frid, farmor.​

Likes

Comments

Igår kväll vid 22 så kom Tibor, karln skrämde ihjäl mig i trappen.. haha.. vi glodde på filmer och sen vid 3, började båda bli trötta.. så då va tanken att han skulle köra hem, men blev att vi låg och pratade tills klockan var 7, när barnen vaknade åkte han hem. Och jag skojar inte.. idag har det varit en jobbig dag eftersom jag inte sov något inatt, plus att jag inte rökt något idag.. så humöret har inte varit på topp #varjedagärenseger men nu ska jag strax krypa ner i sängen, har ju levt på kaffe och energi dryck idag.. imorgon ska jag bes bilen med barnen & mamma, sen blir det fika med mallanbrallan.

idag är det även 3 dagar kvar tills bästis festis flyttar hem. jag längtar fan ihjäl mig! så jävla skönt att få hem sin bästa vän igen, att man vet att man aldrig behöver vara ensam! så i helgen ärre feeeeeeeeest ;D funderar på vinkväll på torsdag, sen ärre ju crusing, öl & antagligen krogen på fredag, lördag får de nog också bli några bira! är ju trots allt barnledig vafan..

https://www.youtube.com/watch?v=tOfCD_rHfH4

Likes

Comments

Alla falska jävla människor som säger att dom kan
hålla löften för att sedan sätta alla ord i brand
hugga knivar i ryggen på varenda jävla vän
snacka skit om någon annan sätta vänskaper i kläm 👊🎶

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, och det känns faktiskt som mitt mående är på g att bli bättre. Barnen och jag var och hälsade på i Eldsberga hos Celine & hennes barn. Kom hem och barnen sov middag, sen passade mamma barnen medans jag handlade. Mormor kom även också, sen åt vi kvälls mat. Korv med bröd & mos woop woop, redig barnmat ;D la barnen och nu kollar jag på ex on the beach, sen ska jag slagga. och imorgon har jag hela dagen uppbokad med vänner & barnen.

Fick ett samtal idag, skojjar inte.. är fan fortfarande i chock tillstånd. Jag är så fucking glad, så in i helvete glad! Det är 9 dagar kvar, och jag längtar som fan! Sen kommer jag aldrig någonsin behöva vara ensam igen.. Det är så jävla skönt att veta att det äntligen har hänt, äntligen! Och vad detta handlar om, är för tillfället hemligt (a) så vad det handlar om får ni läsare veta om 9 dagar, woop woop! JAG ÄR SÅ FUCKING GLAD JAG DÖR! :D​

Likes

Comments

Det är nästan så jag själv börjar bli rädd för den personen jag börjar bli.. känns som jag håller på att stänga av allt, känner typ ingenting längre.. bryr mig inte längre.. inte om människor iaf.. jag är typ tom.. men kanske det som behövs för att jag ska kunna hitta mig själv igen.. att kunna hitta min plats.. att hitta tillbaka.. jag känner mig bara så tom.

Denna helgen.. jag vet inte.. jag har varit glad.. visst det har jag, så länge jag haft någon hos mig. Igår var ju cilla här, och även tibor. sen va vi i markaryd ju och träffade mina bröder.. ​idag var ju tibor här först, när han åkte så satt jag ensam i 4 timmar.. och bara satt typ.. sen kom cilla, och vi hade myskväll med kinamat, sen ringde kimizen som jag inte träffat på hundra år kändes det som, på kaffe.. va precis som vi träffats varje dag. vilket är otroligt skönt med den grabben. världens öppnaste grabb, snackar om allt möjligt och är allmänt skön. nu har dom åkt.. och jag är ensam igen, jag sa att jag var trött.. men nu blev jag pigg igen, så fort jag lägger mig i sängen så blir jag pigg.. alltid.. jag vet inte.. 

men saknar redan mina älskade bröder i markaryd.. finns inga bättre människor. visst, man får ta dom med en nypa salt precis som med alla andra människor. men dom är tomefan bäst. bryr sig alltid, hjälper en alltid upp och jag vet att dom alltid står bakom mig. det har dom bevisat gång på gång på gång. jag är glad att jag har dom.. emmy & jocke.. helt fantastiska vänner. utan er.. så hade jag inte fungerat.. tror tomefan jag känt dom sen 2008, 7 år. och visst, vi har inte alltid pratat 24/7 liksom.. vi har haft våra perioder, men alltid så hittar vi tillbaka. vi umgås, vi snackar skit, vi dricker bira. vi lever bara våra liv. och jag är så rackans glad att ni finns i mitt liv. 

jag har redan bestämt mig för att om två veckor när jag är barnledig så drar jag till markaryd. jag vill bara bort från halmstad & allt jävla skitsnack.  jag skiter i om det är 1 maj, klart som fan att man vill ut och åka jänk och dricka bira. men finns väl inga platser, och tänker inte ens tro att det är någon som vill ha med mig. så fuckit.

From this point on, i'm going to treat people exactly how they treat me. Some should be glad, ohers should be scared. 

Likes

Comments