Hej alla fina! Inte vart aktiv förra veckan tyvärr, Vart ganska mycket sen förra gången jag skrev. Men tänkte skriva ett litet inlägg nu, för sitter just nu på tåget mot Nässjö. Min närmaste vän Pauline åkte dit igår till en kompis och jag är påväg dit ner nudå, för ikväll hade vi tänkt att dra ut i Jönköping. Hoppas på en bra kväll, känns kul att få åka ifrån Mariestad lite och få komma ut till en större stad och träffa nytt folk. Som tur var behövde jag inte stressa i morse heller eftersom jag faktiskt denna gången kom upp i tid. Jag brukar ha väldigt svårt att sova på nätterna så jag har oftast svårt att komma upp på morgonen och då brukar det bli väldigt stressigt men idag slapp jag det. Tänkte skriva mer imorgon och kanske se ifall man får med några bilder från ikväll. Kramar! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har det vart en helt okej dag, fint väder och haft en del att göra. Började dagen med att ta en promenad ner till ett möte som faktiskt gick bra även om jag var väldigt trött, haft väldigt jobbiga nätter de senaste dagarna så då blir man väldigt trött på dagarna. Efter det så hämtade en kompis upp mig, han ringde mig tidigare i morse och frågade om jag ville hänga med till Skövde. I Skövde så skulle han på en arbetsintervju och jag tog så länge en promenad, kände att jag hellre ville röra mig lite än att sitta och vänta på han. Efter det drog vi till max och åt och sen drog vi hem igen, så det blev bara en kort sväng till Skövde. När jag kom hem städade jag lite och fixade i mitt rum, efter att jag var färdig drog jag ut lite igen och träffade lite vänner och nu är jag hemma igen. Det var lite om min dag, kramar.

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har det varit en väldigt lugn kväll, åkte hem igår kväll från Kumla och kom hem vid nio tiden. Hade väldigt svårt att sova i natt så det har blivit att man legat i sängen och tagit det lugnt hela dagen. Så tyvärr blev det ju att man blev lite piggare nu mot kvällen och tog en dusch och funderar på att gå ner till ica och handla lite snart. Men har funderat lite på bloggen och har lite idéer, tänkte någon dag ta upp lite favorit plagg i min garderob eftersom jag älskar kläder dock har jag inga märkvärdiga kläder. Köper bara vardags kläder men har ändå en del favoriter, sen tänkte jag som jag skrev igår ta upp ett lite mer känsligare ämne eftersom jag då känner att när jag är redo vill jag skriva av mig. Men skriver mer imorgon, kramar. 

Likes

Comments

Hej alla fina! Ligger just nu i sängen hos min syster och lyssnar på musik medans hon kollar på serie. Så mysigt ändå och var hemma hos henne i Kumla även om jag var lite rädd över att åka hit igår, varför jag var det tänkte jag berätta om i ett annat inlägg. Jag har precis börjat om på denna bloggen och det jag tänkte ta upp en annan dag är ett väldigt känsligt ämne. Men har denna bloggen för att jag älskar att skriva och tycker om att skriva om tankar och funderingar. Så därför känner jag att jag någon dag vill bara skriva ut om det som hänt och anledningen till varför jag inte har klarat av att åka till min lilla syster på två månader. känner att jag måste bli lite mer aktiv nu efter att jag inte var lika aktiv för ett år sen så fick bli ett tredje inlägg idag. Kramar!

Likes

Comments

Igår var det den 16 oktober, min tjugo års dag. Jag vaknade igår rätt så tidigt med tanke på att jag brukar vakna rätt sent, blev väckt med frukost på sängen av pappa. Sen lite senare åkte vi mot Kumla till min lillasyster som ville vara med och fira mig, fick jätte fina presenter av henne. På kvällen träffade vi min ena morbror och hans tjej som bor i Örebro, där jag bott för några år sen. Vi åt på en restaurang som heter Efesos, jätte mysigt och jätte god mat. Fick också jätte fina rosa rosor av dom, sen kom vi hem och spelade lite kort med min lilla syster som inte orkade hänga med till Örebro på grund av att hon var jätte trött efter praktiken. Var verkligen en jätte mysig dag och glad för alla fina gratulationer och presenter jag fick.


Likes

Comments

Hej alla fina! Började med denna bloggen för lite mer än ett år sedan men gjorde bara några inlägg och sen så blev jag tyst. Så nu börjar jag om här på samma blogg, får hoppas att jag blir lite mer aktiv bara. Skriver mer i nästa inlägg, kramar ​

Likes

Comments