Stannade hemma från jobbet idag, vilket var ett bra beslut. Ögonen blir lätt väldigt ansträngda och torra. Det beror säkert mycket på skyddslinserna (plåstren) som jag har i ögonen. Men ikväll innan jag lägger mig ska jag ta ut dem. Det kommer att bli skönt!

 

Igår eftermiddag (och även nu under morgonen) kunde/kan jag se rad 10 tydligt och nästan se rad 11 på syntavlan! Med glasögonen kunde jag se rad 11 och nästan rad 12. Så nu ligger jag bara en rad efter, trots lite torra ögon! Ska bli kul att testa synen igen ikväll när jag har tagit bort linserna.

 

Det är inte förrän den tredje oktober som jag ska på det första återbesöket. Då ska jag ha stabil syn. Så det känns otroligt att jag redan nu ser så pass bra! 

 

En liten reservation är höger öga som fortfarande har lite astigmatism (brytningsfel). Det ser alltså en aning suddigt. I jämförelse med vänsterögat som ser nästan perfekt är högerögat dåligt (men mycket bättre än innan operationen). Men det är normalt att ögonen läker i olika takt.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments