HEJ PÅ ALLA NI❤ Jag är inte glad för att jag inte har skrivit men har bara inte orkat men sånt brukar ju hända. Jo därför jag inte har skrivit är därför att att jag har varit orolig för skolan och lite här hemma. Jag går i Broängsskolan och går nu i 8 och så klart så måste det bli svårare. Jag har knappt någon fritid tycker jag i alla fall illa fall när det kommer till läxor. Men jag hoppas det blir bättre. Ha det så bra ni alla så hörs vi snart 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Igår så orkade jag inte skriva ett nytt inlägg ( tråkigt så klart ). Men jag hade en anledning, kanske inte den bästa men men. Jo jag åkte till sjukhuset och besökte min moster, hon lever och mår bra men igår så fick hon flyttas till ett annat rum där det är lite mer bevakat. Jo jo det är ju bra men då kan jag tycka att det är något fel så jag började att gråta för hon hade så himla ont så jag och min mamma blev så klart oroliga. Och som tur är så fick hon åka hem idag. Super glad är jag. Vi köpte såklart någon ting när vi åkte och besökte henne.

En ask choklad med hjärtformade praliner med nougatfyllning ( mums ) och vi köpte lite frukt, bananer apelsiner och äpplen. Vi köpte ett litet kort där det stod kram men tyvärr så fick jag inget kort på kortet ( synd ). 

VI HÖRS HOPPAS JAG HEJ DÅ 

Likes

Comments

Hej. Min dag blev inte som jag planerad den ( synd ) sånt kan hända. Jo istället för att åka till Lida så blev det badhuset, inte direkt det roligaste stället jag skulle vilja åka till men jag träffade en en kompis jag inte hade sätt på länge så det var ju jätte roligt.

Efter vi badade så åkte vi och spelade lång golf. Ja jag skulle vissa hur det gick men tyvärr den som filmade gjorde videon inte så bra men och så måste jag hitta ett sätt att lägga upp videon på.

Jag börjar bli riktigt trött just nu nästan som om jag ska falla ihop på min data skärm men ska försöka skriva klart innan jag gör de. lite senare på dagen så åkte jag och min mamma och besökte min moster på sjukhuset. Sen åkte jag hem slappade sen gick jag ner med familjen och matade ankorna.

Nu tänker jag i alla fall gå och sova så hörs vi imorgon

HEJ DÅ❤

Likes

Comments

<Hej!! På Er> Nu är klockan 2:11 men klockan kommer nog röra sig tills jag blir klar med detta inlägg men jaja nu börjar jag i alla fall kl. Jag är väldigt trött har varit en lång dag  och  varmt  dessutom, både bra och dåligt så ja hoppas på att kunna sova.

Egentligen så skulle jag ha en lugn dag men lite saker skadar väll ingen eller vad säger ni, men det blev en väldig trevlig dag. Jag matade ankor vid en sjö eller ja i alla fall där det finns vatten jag gissar att det är en sjö men jaja den kallas i alla fall för trollsjön, det var jätte kul. När vi kom ditt och ropade på ankorna så flög dom fram jätte roligt när de händer. Ankorna är jätte snälla, ska nog dit imorgon. när det började bli kväll blev det extremt varmt i mitt rum så jag tog en liten promenad, väldigt skönt. Jag fick lite sällskap av Jack, så gullig av honom han bara sprang efter.

Imorgon har jag planerat att åka till lida så jag hoppas att det blir fint väder, jag vet inte om jag ska bada men om det är väldigt varmt då ska jag nog. Jag ska åka dit med min Pappa och Leo ( min lillebror ). Om det fortsätter att vara fint väder så kanske vi ska spela mini golf. Mini golf tycker jag om att spela i alla fall om jag VINNER såklart.

Ja det var nog de jag har att säga, hoppas att ni gillar detta inlägg kommentera gärna så hörs vi sen

HEJ DÅ❤

Här nere kan ni se ankorna jag besökte och en bild på mig när jag gick på promenaden 👇

Likes

Comments

Hej läsare idag är de fredag, <jippi> jag har inte planerat något, har tänkt att ta det lugnt!! mysa hemma det är alltid skönt att göra. Jag ska i alla fall gosa med jJack ( så ni vet och kanske bra att veta så är Jack min katt som jag älskar så mycket, jag hade två men han blev så sjuk så han tyvärr gick bort jag blev väldigt ledsen kändes som jag inte inte skulle klara av att leva utan honom men Jack gjorde allt bättre så jag kunde leva med sorgen, väldigt glad att jag har honom) nu kanske jag ska fortsätta skriva där jag slutade men jaja sånt kan hända, jag ska i alla fall ta det lugnt har haft jätte ont i axeln jag antar att det är tränings värk från golfen jag körde i onsdags, ni ska veta jag inte är bra på att spela golf!! Jag kan försöka göra en video så får ni se hur det går nästa gång jag kör. Ja det var nog de jag har planerat fast man vet aldrig vad som kommer hända så hoppas att ni alla får en mysig och trevlig dag så ses vi snart 

HEJ DÅ❤

Likes

Comments

Hej idag har jag haft en ja hur ska man säga en helt okej dag!! jo idag åkte jag till brosjön, brosjön ligger väldigt nära mig så det är smidigt att ta sig dit med eller utan någon. Jag gick dit i alla fall men jag badade inte direkt, men min bror dessutom!! jag han satt på sig sina badbyxor och hoppade i, han kan man inte säga att han är en badkruka i alla fall. Jag dessutom är en hur ska jag säga kanske en lite både och, ibland kan jag bara springa i men den här sommaren har inte varit så varm att bada i tycker jag i alla fall. Men när jag var där, jag gick inte själv dig som ni kanske förstår jag gick dit med min lillebror och min mamma. Vi träffade en vän till min mamma och hennes barn, men det började regna så det var inte så kul men det var bra att vädret klarnade upp sen så dom som ville bada kunde göra de. Jag gick hem lite tidigare, hade inte lusten att vara kvar.

jag tog det chill väntade på min pappa skulle komma hem av en anledning, jag hade hoppats på att få min beställning men som förväntat så var det inte min utan att det var min pappas som hade beställt saker till air hockey. men jag hoppas att mina grejer kommer fredagen 7 augusti det blir alltså imorgon, jag kan visar dom när jag har fått dom om ni vill alltså.

Vad har jag gjort mer jo jag var på gymet med min vän, träningen gick super bra vi va alldeles själva, det tycker jag är super skönt då kan man prata i lugn och ro och träningar man kanske inte vill att andra ska se ja då blir det perfekt. Jag och min vän körde ett väldigt hårt pass, det är det jag gillar då kan man känna sig stolt att man har verkligen gjort någonting bra med sig själv.

Ja det var min dag hoppas att ni har gillat detta inlägg kommentera gärna om ni har några frågor då är de bara att ställa dom jag svarar det lovar jag jag blir jätte glad om ni vill följa min blogg. Ni som vill följa min Instagram eller fråga mig frågor på ask så skriver jag skriver antagligen i ett annat inlägg eller i kommentaren eller så skriver jag bara på min blogg så att alla kan hitta vart det står jag kan göra ett inlägg om vart ni kan hitta dom

Hoppas vi ses snart mina fina blogg älskare och dom som kommer och börjar läsa min blogg        . HEJ DÅ ❤ .

Likes

Comments